fbpx

Δες τον τρόπο που μπορείς να ερμηνεύσεις τα περίεργα σεξουαλικά σου όνειρα!

Δες τον τρόπο που μπορείς να ερμηνεύσεις τα περίεργα σεξουαλικά σου όνειρα!

Βλέπεις περίεργα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου και ξυπνάς το πρωί κάπως χαρούμενος! Άλλες φορές όμως ξυπνάς βαθύτατα προβληματισμένος! Είτε είσαι εργένης είτε παντρεμένος δεν έχει σχέση τα όνειρα έρχονται και δεν χρειάζεται να πας σε …καφετζού να τα ερμηνεύσεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 6 αντίδοτα του στησίματος που θα την κάνουν να …σκάσει

 

Σύμφωνα με τους επιστήμονες τα ερωτικά όνειρα είναι φυσιολογικά και δεν θα πρέπει να ντρέπεστε  αλλά ούτε και να προβληματίζεστε αν δείτε ότι το έχετε κάνει με την 18χρονη κόρη του γείτονα ή με τον καλύτερο σας φίλο!

Ας τα πάρουμε τις εκδοχές ονείρων με τη σειρά:

 

  • Το κάνεις με τον κολλητό σου

Και ξυπνάς μέσα στον ιδρώτα ξημερώματα  τρομαγμένος από το ομοφυλοφιλικό όνειρο που είδες! Ηρέμησε δεν έγινες ξαφνικά γκέι… άλλωστε υπάρχουν άντρες που μπορεί να πηγαίνουν με γυναίκες αλλά ονειρεύονται κάποια στιγμή να το κάνουν και με άλλον άντρα! Μια εξήγηση για αυτό το όνειρο θα ήταν ότι στη δυτική κουλτούρα τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί μια μικρή ψύχωση με την ιδέα δύο αντρών να κάνουν έρωτα. Όταν όμως ένα ετερόφυλος άντρας βλέπει τέτοιο όνειρο είναι πιο πιθανό να αποτελεί την έκφραση του κοιμισμένου μυαλού για μια δυνατή φιλία. «Τα όνειρα που βλέπεις ότι κάνεις σεξ με ανθρώπους του ίδιου φύλου μπορεί επίσης να πυροδοτηθούν από τη συναισθηματική εγγύτητα που έχουν πολλοί άντρες με τους καλύτερους τους φίλους. Στα όνειρα μερικές φορές αυτή η εγγύτητα μπορεί να μεταφερθεί σε ένα διαφορετικό επίπεδο είναι όμως απίθανο να σημαίνει οτιδήποτε σχετικά με τον ερωτικό σου προσανατολισμό εκτός κι αν ενδιαφέρεσαι για τους άντρες και στον ξύπνιο σου….» αναφέρουν οι ειδικοί.

 

 

  • Με την πρώτη σου αγάπη!

Και ξαφνικά βλέπεις τη Μαρία την πρώτη αγάπη στο Λύκειο να κάνεις έρωτα μαζί της! «Δεν είναι ασυνήθιστο οι άντρες να βλέπουν όταν κοιμούνται τους παλιούς τους έρωτες»  Υπάρχει περίπτωση κάπου στο βάθος να είσαι ακόμη ερωτευμένος με τον πρώτο σου έρωτα; Η απάντηση είναι πιθανότατα όχι απλά οι εικόνες είναι αποθηκευμένες μαζί με εκατοντάδες άλλες αναμνήσεις μέσα στον εγκέφαλό σου. Όπως ακριβώς πολλές φορές ονειρεύεσαι τα κατορθώματά σου στο λύκειο έτσι μπορεί να ξαναζείς εκείνες τις πρώτες ημέρες εξερεύνησης ρομαντισμού και ενθουσιασμού».

 

 

  • Με τη γυναίκα του κολλητού σου!

Ξαφνικά βλέπεις να το κάνετε με τη γυναίκα του κολλητού σου και μάλιστα στο σπίτι τους! Παθαίνεις σοκ και ντρέπεσαι! Ηρέμησε μάλλον είναι περιέργεια εξηγούν οι ειδικοί. Περιέργεια σε ένα ασυνείδητο επίπεδο για το πώς μοιάζει να είσαι μαζί της. Ωστόσο  μπορεί να υπάρχει και διαφορετική εξήγηση. «Μπορεί να είναι ταμπού συναρπαστικό και να το θεωρείς εντελώς απρεπές αυτά τα συναισθήματα όμως το κάνουν και σέξι. Μια μικρή έρευνα δείχνει πως αυτά τα εξωσυζυγικά όνειρα μπορεί να τα βλέπουν άνθρωποι που βρίσκονται σε σεξουαλικό τέλμα».

 

 

  • Με τη γυναίκα σου ή τη κοπελιάς σου αλλά με άλλα χαρακτηριστικά!

Βλέπεις να το κάνεις με τη γυναίκα σου ή τη κοπελιά σου αν δεν είσαι παντρεμένος αλλά αυτή έχει άλλο σώμα… Πάμελα Άντερσον να πούμε ή πρόσωπο; Η εξήγηση είναι ότι μερικές φορές τεμπελιάζουμε ή βαριόμαστε και νομίζουμε πως τα ξέρουμε όλα για τη σύντροφό μας.

Ξέρεις τι θα πει τι σκέφτεται  τι θα φάει για δείπνο ή τι θα δει στην τηλεόραση. Έχε όμως υπόψη σου πως ο καθένας όσο προβλέψιμος κι αν μπορεί να φαίνεται έχει μια μυστήρια και συναρπαστική εσωτερική ζωή που θα ανακαλύψεις αν επιτρέψεις στον εαυτό σου λίγη περιέργεια.

Σκέψου ξανά τις ημέρες που πρωτοβγαίνατε. Θυμάσαι τότε που μόλις είχατε γνωριστεί και ρωτούσατε ο ένας τον άλλο για τη ζωή το παρελθόν την οικογένεια και τις δουλειές σας «Πότε σταμάτησε αυτό Όταν σκέφτηκες πως δεν υπάρχει τίποτε άλλο να μάθεις Προσπάθησε να ανοιχτείς με έναν τρόπο που να προκαλεί μια καλή συζήτηση.

 

 

  • Με τη γυναίκα μυστήριο!

Έζησες στιγμές τέλειας ευχαρίστησης ίσως και ονείροξης σαν μικρό παιδί  με το τόσο ρομαντικό όνειρο που είδες και στενοχωρήθηκες επειδή ξύπνησες. Έκανες έρωτα και πέρασες τέλεια με μια μυστηριώδη γυναίκα σε ένα μυστηριώδες περιβάλλον!

Δες λοιπόν τι πιθανόν συμβαίνει: Συχνά εστιάζουμε στις σωματικές πτυχές του σεξ και πώς να το κάνουμε καλύτερο. Αυτό που μερικές φορές παραμελούμε είναι η συναισθηματική πλευρά του σεξ. Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι μια μυστηριώδη γυναίκα που σε ξεσηκώνει και σου προσφέρει ένα συναισθηματικό ρομάντζο. Αν αυτή η γυναίκα έχει ιδιότητες που απολαμβάνεις δοκίμασε να τις καλλιεργήσεις στην πραγματική σου ζωή.

 

 

  • Τη γυναίκα σου να κάνει σεξ με άλλον άντρα

Αν ονειρεύεσαι ότι η σύντροφός σου κάνει σεξ με άλλον άντρα δεν είναι απαραίτητο να ανησυχήσεις για το αν συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Αυτό μάλλον έχει να κάνει περισσότερο μ’ εσένα παρά με τη σύντροφό σου. Όταν ονειρεύεσαι ότι η σύντροφός σου σε απατά μπορεί να σημαίνει ότι έχεις χάσει την πίστη σου στο πόσο θελκτικός είσαι και πιθανότατα να χρειάζεσαι μια «ένεση» αυτοπεποίθησης.

 

 

  • Τη γυναίκα σου να το κάνει με την καλύτερη της φίλη

Σε αυτή την περίπτωση εξαρτάται πως ξύπνησες. Αν ξύπνησες τρομαγμένος σημαίνει ότι δεν είσαι απελευθερωμένος σεξουαλικά!!! Μπορεί αλλά μη ταράζεσαι πιθανόν δεν είναι αυτό απλά είναι μια φαντασίωση σου όπως πολλών αντρών να το κάνουν με δύο ή και τρεις γυναίκες. Μην ανησυχείς δεν την απατάς απλά στο κοιμισμένο σου μυαλό εικονοποιήθηκε κάποια από τις συζητήσεις που έχεις κάνει με τους φίλους στο μπαράκι!!!