fbpx

#19062018

#19062018

  • Όταν πρόκειται για απώλεια βάρους, πολλοί από τους personal trainer των διασήμων συμφωνούν σε ένα πράγμα: Είναι καλύτερο να καταναλώνεις υδατάνθρακες το πρωί. Αυτό συμβαίνει διότι ο οργανισμός σου έχει περισσότερο χρόνο να τους κάψει και να τους χρησιμοποιήσει ως «καύσιμο» αντί ως λίπος που θα αποθηκευτεί στο σώμα.
  • «Το σεξ δύο φορές την εβδομάδα είναι καλό για όλους, είναι ο τέλειος αριθμός», όπως προκύπτει από έρευνα που διενήργησε η ιστοσελίδα κοινωνικών γνωριμιών «Elitepartner.de», σε δείγμα 7.000 χρηστών.
  • Βάζετε τα κρέατα σε κλειστό χώρο του ψυγείου ή στο πίσω μέρος. Το ιδανικό για τη συντήρηση των κρεάτων είναι να τοποθετούνται σε χωριστό κλειστό χώρο που διαθέτουν ορισμένα ψυγεία. Αν το δικό σας δεν έχει τέτοιο χώρο, η καλύτερη λύση είναι να βάζετε το κρέας και το ψάρι στο πίσω μέρος των ραφιών, που είναι το πιο κρύο σημείο του ψυγείου.
  • Η μηχανή δείχνει τον χαρακτήρα σου και το δίτροχο εργαλείο το κάνει εύκολα, απ΄ ότι ένα αυτοκίνητο. Ο λόγος είναι απλός! Η μηχανή δεν επηρεάζεται από άλλους αστάθμητους παράγοντες όπως συμβαίνει στα αυτοκίνητα, όπως για παράδειγμα όταν κάποιος υποχρεώνεται να αγοράσει, οικογενειακό! Στη μηχανή δεν έχει τέτοια, το δίτροχο εργαλείο εκφράζει τον άνθρωπο που το καβαλά!
  • Λευκό μπλουζάκι και τζιν πανελόνι. Μπορεί να σου φαίνεται απλό, αλλά αυτός είναι ένας συνδυασμός τον οποίο οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν να δουν σε έναν άντρα. Ένα ωραίο, ταιριαστό μπλουζάκι, το οποίο δεν είναι ούτε πολύ χαλαρό αλλά ούτε και πολύ στενό, είναι το ιδανικό. Και τα τζιν είναι ένας τομέας που αξίζει να επενδύσεις. Επέλεξε ένα τζιν καλής ποιότητας που είναι στενό αλλά δεν σε περιορίζει πολύ. Λατρεύουμε τα στενά τζιν επάνω σας. Όχι όμως τα φαρδιά τζιν και τα μπλουζάκια σε μεγαλύτερο μέγεθος.