fbpx

Ανακάλυψε πως θα αξιοποιήσεις για σεξ όλους τους χώρους του σπιτιού

Ανακάλυψε πως θα αξιοποιήσεις για σεξ όλους τους χώρους του σπιτιού

Στο άκουσμα της λέξης σεξ το μυαλό σου πάει αμέσως στη κρεβατοκάμαρα… Όμως δεν είναι έτσι. Η κρεβατοκάμαρα δεν αποτελεί το μοναδικό δωμάτιο που μπορείς να κάνεις σεξ στο σπίτι, αρκεί βέβαια να μην έχεις δύο τρία κουτσούβελα να τριγυρνάνε σπίτι!

Η γιατρός Shahzadi Harper από το Λονδίνο ειδική στη λίμπιντο ανδρών και γυναικών εκηγεί ότι τα ζευγάρια θα ωφεληθούν περισσότερο αν κάνουν σεξ σε κάποιον άλλο χώρο στο σπίτι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 20 sex toys που έχεις σπίτι σου και δεν το ξέρεις !!!

 

Η ίδια ισχυρίζεται ότι το καλύτερο μέρος για να κάνεις σεξ είναι η κουζίνα. Παρόλο που δεν φαίνεται να είναι το πιο υγιεινό περιβάλλον, υποστηρίζει ότι το να το «κάνουμε» δίπλα στο φούρνο και τα τηγάνια ή απλώς πάνω στο νεροχύτη προσφέρει σημαντικά οφέλη.

Ένας λόγος είναι ότι ένα τραπέζι ή μια μεγάλη επιφάνεια είναι πάντα ένα βολικό στήριγμα για μια kinky σεξουαλική επαφή, που θα διακόψει τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σεξουαλική ζωή.

Ο άλλος λόγος είναι ότι στην κουζίνα θα κάψετε περισσότερες θερμίδες από ότι να το κάνετε τεμπέλικα στην κρεβατοκάμαρα. Περίπου τριάντα λεπτά έντονου σεξ ισοδυναμεί με το κάψιμο 150 θερμίδων, μέγεθος όχι αμελητέο.

Ένας άλλον ενδιαφέρον χώρος είναι το σαλόνι. Σίγουρα έχεις χρησιμοποιήσει τον καναπέ του σαλονιού σου για σεξ αλλά ίσως δεν έχεις χρησιμοποιήσει τα μαξιλάρια. Ξάπλωσε την πάνω σε αυτά και απολαύσετε την ιεραποστολική στάση.  Αν είναι νύχτα μπορείς να κλείσεις τα φώτα και να αφήσεις το παντζούρι λίγο ανοιχτό έτσι ώστε να σας φωτίζει το λιγοστό φως του φεγγαριού που καταφέρνει να περάσει. Προσοχή όμως μην αφήσεις εντελώς ανοιχτό το παντζούρι γιατί υπάρχει η πιθανότητα να γίνετε θέαμα.  Η τρίτη εναλλακτική είναι δείτε μια ερωτική ταινία μαζί (ναι πορνό εννοώ) στην τηλεόραση του σαλονιού και μετά να επακολουθήσει ότι χρειάζεται!

Το μπάνιο είναι ένας άλλος ενδιαφέρον χώρος! Το νερό βοηθάει αρκετά και προσφέρει υπέροχη αίσθηση.

Στο μεταξύ άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση υγείας Plos one αποκάλυψε ότι τρία στα επτά ζευγάρια είναι αρκετά ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή και ότι οι περισσότεροι από αυτούς (οι άντρες σε ποσοστό 97% και οι γυναίκες σε ποσοστό 89%)