Στα «Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι» παραδοσιακά ή στο σπίτι με ντιλίβερι!
0 comments
Μπορεί ο μπακαλιάρος να τρώγεται παραδοσιακά την 25η Μαρτίου, όμως στη Θεσσαλονίκη τον προτιμούν και το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου φυσικά που αλλού στα ιστορικά «Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά που δεν ξέρεις για το αγαπημένο σου ουίσκι είναι ενδιαφέροντα!
Εκεί μπορείς να απολαύσεις τον παραδοσιακό μπακαλιάρο με όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τον κορωνοϊό στο ιστορικό μαγαζί στο λιμάνι ή να τον παραγγείλεις ντιλίβερι και να τον απολαύσεις σπίτι σου μαζί και με άλλες ψαρολιχουδιές αν θέλεις!
Το φιλέτο μπακαλιάρου μαζί με χειροποίητη σκορδαλιά, φρεσκοκομμένες πατάτες ροδέλες, μία καυτερή πιπεριά και ρετσίνα είναι το κλασσικό παραδοσιακό μενού που θα σου χαρίσει μία αξέχαστη γευστική εμπειρία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Έτσι μπορείς να αισθανθείς για λίγο ως κόμης!
Νέα εφαρμογή του You Tube απέναντι στο Tik Tok
Οι δύο μύθοι και η πραγματικότητα της σωστής θερμοκρασίας της μπύρας!
Ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ μίλησε για το πως συνεχίζει να διατηρεί στη μνήμη του τον Τζορτζ Χάρισον
Αυτά είναι 3 πράματα που μπορεί να πάθεις αν δεν κάνεις σεξ!
Σε λίγες μέρες ο δεύτερος κύκλος του «The Mandalorian»