fbpx

Η συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν του Γιάννη: Να πιστεύεις στα όνειρα σου!

Η συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν του Γιάννη: Να πιστεύεις στα όνειρα σου!

Σε μία συγκινητική ανάρτησή του στο Instagram, ο καλαθοσφαιριστής γύρισε επτά χρόνια πίσω, στο 2013, όταν ακόμη ήταν παιδάκι και έπαιζε στον Φιλαθλητικό και πόσταρε ένα βίντεο, το οποίο αποκάλυπτε το όνειρό του να παίξει κάποια μέρα στο ΝΒΑ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: MVP ο Γιάννης! Το ευχαριστώ στη μητέρα του που συγκλόνισε

 

«Ξεκίνησα σαν ένα κοκαλιάρικο παιδί και επτά χρόνια μετά δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Πάντα να πιστεύεις στα όνειρά σου ακόμα κι αν οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι τρελά!», έγραψε με νόημα ο MVP του ΝΒΑ και σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Αντετοκούνμπο, που πραγματοποίησε το τρελό όνειρό του, αλλά συνεχίζει να προπονείται σκληρά για να πετύχει μεγαλύτερους στόχους, λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο:

«Το όνομά μου είναι Γιάννης Αντετοκούνμπο. Πώς θα είμαι σε πέντε χρόνια από τώρα; Θέλω να είμαι πολύ πιο δυνατός και να γίνω παίκτης του ΝΒΑ. Μου αρέσει ο Μάτζικ Τζόνσον και ο Κέβιν Ντουράντ. Θέλω να δουλέψω και να γίνω παίκτης του ΝΒΑ».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Started off a skinny kid and 7 years later I haven’t stopped working. Always believe in your dreams even if others think it’s crazy!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις