fbpx

Σωτήρης Καραμίντζας: Επιστροφή στα ερτζιανά με ένα ερωτικό μεσημεριανό στον Love 97.5

Σωτήρης Καραμίντζας: Επιστροφή στα ερτζιανά με ένα ερωτικό μεσημεριανό στον Love 97.5

Ο Σωτήρης Καραμίντζας είναι γνωστός παλιότερα από το «Ε» και τώρα από την εκπομπή Happy Day του ALPHA. Ένας καλός ρεπόρτερ που δεν κολλάει πουθενά, ούτε στο να έρθει «αντιμέτωπος» με δάσκαλο των πολεμικών τεχνών.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αντρέας Μήτρος: Από τα 9 του χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στα πιο δυνατά διαφημιστικά σποτ!

 

Όμως η μεγάλη αγάπη του Σωτήρη είναι το ραδιόφωνο και πρόσφατα επέστρεψε στις συχνότητες των ερτζιανών στον Love 97.5.

  • Το ραδιόφωνο είναι τόσο μαγικό όσο λένε;

«Το ραδιόφωνο είναι πραγματικά μαγικό αρκεί να έχεις και την κατάλληλη παρέα. Την εκπομπή τα μεσημέρια την κάνουμε μαζί με την Μάρτζυ Λαζάρου που είμαστε χρόνια φίλοι, αυτό βοηθάει πολύ. Συνεννοούμαστε με τα μάτια, έχουμε κοινό χιούμορ και έχουμε και την ίδια τρέλα»

 

 

  • Η μεσημεριανή ζώνη στο ραδιόφωνο είναι εύκολη;

«Είναι μια πολύ καλή για το ραδιόφωνο γιατί είναι η στιγμή που τους περισσότερους τους πετυχαίνει στο αυτοκίνητο. Η εκπομπή είναι κάθε μέρα στις 15:00 στον Love 97.5 και ένας ωραίος συνδυασμός καλής μουσικής και δυο πολύ μα πάρα πολύ «βαρεμένων» ραδιοφωνικών παραγωγών»

 

 

  • Με την Μάρτζυ πιστεύεις πως μπορείς να γίνεται δίδυμο;

«Με την Μάρτζυ έχουμε δει πως ταιριάζουμε πολύ ως δίδυμο και τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά. Έχουμε συνυπάρξει για χρόνια στο Εpsilon  στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου και έχουμε βρεθεί ως δίδυμο και σε Κυριακάτικο  σόου! Είμαστε φίλοι και αυτή είναι η βάση. Ξέρουμε  που αρχίζει και που τελειώνει ο άλλος, ο ένας σκέφτεται αυτό που σκέφτεται ο άλλος. Νομίζω πως πολύ άνετα θα μπορούσαμε να είμαστε και τηλεοπτικά!»

 

 

  • Θα ήθελες να κάνεις κάτι τηλεοπτικά;

«Θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικά δικό μου. Το να παίρνεις κάτι από το μηδέν και να το δημιουργείς από την αρχή είναι μαγικό και αναζωογονητικό! Στο μυαλό μου έχω πολλά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω, συγκεκριμένα κόνσεπτ! Με τους κατάλληλους ανθρώπους  την κατάλληλη στιγμή μπορείς να κάνεις μαγικά πράγματα. Έχω βρεθεί αρκετές φορές σε ζώνες και κανάλια που ήταν στο απόλυτο μηδέν και βρέθηκαν στην πρώτη θέση. Αυτό δεν γίνεται τυχαία. Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που με τους οποίους μοιράζεσαι τους ίδιους στόχους, κοινό όραμα και την ίδια τρέλα για αυτή την δουλειά, τότε ναι κατακτάς την κορυφή!»

 

View this post on Instagram

Μπαμ και κάτω #juujutsu @juujutsu

A post shared by sotiris karamintzas (@sotiriskaramintzas) on

 

  • Φέτος τηλεοπτικά είσαι στον Happy Day στον ALPHA. Πως είναι το πρωινό ξύπνημα;

«Το πρωινό ξύπνημα είναι απλά εφιαλτικό (γέλια). Πρώτη φορά είμαι στον ALPHA, με την Σταματινά Τσιμτσιλή έχουμε συνεργαστεί ξανά στον ΑΝΤ1, στο FTHIS! Η Σταματίνα είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν έχουν πάθει τηλεόραση όπως λέω εγώ. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις στην εκπομπή άνετη, ευγενική και ήρεμη. Νομίζω ότι είναι από τις πιο ήσυχες τηλεοπτικές χρονιές μου και το απολαμβάνω.»

 

 

  • Τι δεν βλέπεις στην τηλεόραση;

«Δεν μπορώ τα ριάλιτι. Κάθε είδους ριάλιτι. Νομίζω πως τα τελευταία  2 με 3 χρόνια η τηλεόραση ξύνει τον πάτο στον απόπατο. Στα μάτια μου το Survivor είναι μια θλιβερή αποθήκη αθλητών, δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιο που παίρνει ένα μετάλλιο δεν έχει άλλη διέξοδο καριέρας και καταλήγει νηστικός και βρωμύλος στον Άγιο Δομίνικο! Μακράν το χειρότερο είναι το Power of Love, πρέπει να είσαι πολύ απογοητευμένος από την ζωή σου για να καταλήξεις να πάρεις μέρος σε τηλεοπτικό σεξπάζαρο… που φιλιέσαι, γλείφεσαι και καβαλιέσαι σε ζωντανή σύνδεση. Το να συζητάς για αξιοπρέπεια και σεβασμό σε αυτά τα σόου είναι μάλλον ανέκδοτο. Βλέπεις Master Chef ή τα σόου μόδας και ξεχειλίζουν από κατιναριό, αμορφωσιά και δεύτερης κατηγορίας χαρακτήρες και συμπεριφορές.»

 

 

  • Τι σε ενοχλεί περισσότερο;

«Αυτό που με ενοχλεί είναι πως όλοι αυτοί που είναι απροσδιορίστου επαγγελματικής υπόστασης, κατακλύζουν με την ανοχή και την επιλογή των διευθυντών των καναλιών τις εκπομπές. Δεν γίνεται να επιλέγεις κάποιον να δουλέψει σε εκπομπή απλά επειδή πήρε μέρος σε ένα ριάλιτι ή επειδή έχει πολλούς followers στο instagram, την ίδια στιγμή που δεν μπορούν να πουν πάνω από τρεις λέξεις συνεχόμενα σε μια πρόταση. Και φυσικά αυτοί οι άνθρωποι δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα ούτε σε νούμερα ούτε σε τίποτα απλά καταλαμβάνουν χώρο κυριολεκτικά σαν γλάστρες.»

 

 

  • Τι σου αρέσει να βλέπεις;

«Μου αρέσει να βλέπω αστυνομικές σειρές με αυτοτελή επεισόδια. Επίσης έχω τρέλα με σειρές κάθε είδους που είναι βασισμένες σε αληθινές ιστορίες είτε είναι ιστορικές, είτε κοινωνικές είτε αστυνομικές. Έχω φάει ένα κόλλημα τελευταία και βλέπω μια σειρά με τα μεγαλύτερη επιτεύγματα στα μεγάλα δημόσια έργα γέφυρες, σήραγγες και τέτοια»

Είναι μια απο τις πιο ξεχωριστές φυσιογνωμίες της ελληνικής τηλεόρασης, ο Σωτήρης Καραμίντζας μιλάει στο Activeman για τον νέο του “έρωτα” το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τα ρίαλιτι με τον δικό του μοναδικό τρόπο!