fbpx

Αυτά είναι τα 10 πράματα που μπορεί να σου συμβούν όταν γίνεις 30αρης

Αυτά είναι τα 10 πράματα που μπορεί να σου συμβούν όταν γίνεις 30αρης

Η ηλικία των 30 χρόνων είναι πολύ σημαντική για τον άντρα. Όχι πως έγινε και κάτι αλλά αυτό το «άντα» ακούγεται κάπως …γέρικο, αφού όλες οι ηλικίες μέχρι τα βαθιά γεράματα έχουν την ίδια κατάληξη… και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι 6 λόγοι που σε έκαναν να ξυπνήσεις …στραβά!

 

Δες λοιπόν τα 10 πράματα που μπορεί να σου συμβούν όταν πατήσεις την τρίτη δεκαετία της ζωής σου.

  1. Αν οι φίλοι σου μένουν μερικά τετράγωνα μακριά σου, αντί να τους βλέπεις πολλές φορές την εβδομάδα, θα αρχίσεις να τους βλέπεις μερικές φορές το μήνα… και αν!
  2. Το να δεις ένα επεισόδιο Game of Thrones στο λάπτοπ είναι πιο δελεαστικό από το να βγεις για ποτό μια Παρασκευή βράδυ που είσαι τρομερά κουρασμένος από τη δουλειά όλης της εβδομάδας.
  3. Αν είσαι ακόμα single θα αρχίσεις να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς και θα αρχίσεις να λες “ναι” σε πράγματα που έλεγες κατηγορηματικά όχι μερικά χρόνια πριν.
  4. Θα σου είναι όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσεις το ιδανικό για σένα βάρος όπως πριν από 10 χρόνια…
  5. Θα αποκτήσεις μια στρατηγική ποτού για να αποφύγεις τα φρικτά hangovers των 20.
  6. Θα αρχίσεις και θα σταματήσεις το γυμναστήριο τουλάχιστον 5 φορές και μετά θα το ρίξεις στο τρέξιμο γιατί το κάνουν όλοι και έχει γίνει μόδα.
  7. Κανείς δεν θα κάνει πλέον πραγματικά πάρτι. Αν τυχόν κάνει, θα τρελαθείς να ανεβάζεις φωτογραφίες στο Instagram. Πού θα ξαναβρεις την ευκαιρία;
  8. Μια από τις αγορές που θα σε ενθουσιάσει θα είναι το ολοκαίνουργιο κρεβάτι σου και το σούπερ φανταστικό και ανατομικό στρώμα του.
  9. Εσύ ή και κάποιος από τους φίλους σου θα πάρετε διαζύγιο. Οι ρημάδες οι στατιστικές δεν κάνουν λάθος!
  10. Είναι πολύ πιθανό έστω και ένας φίλος σου σου από το λύκειο να έχει γίνει παππούς και αν δεν έχει γίνει ακόμα, είναι πιθανό να γίνει μέχρι το τέλος της τρίτης δεκαετίας της ζωής σου.