fbpx

Ένας επικίνδυνος ταξιτζής που ζητούσε και τα …ρέστα!

Ένας επικίνδυνος ταξιτζής που ζητούσε και τα …ρέστα!

Το επεισόδιο συνέβη την Παρασκευή προς Σάββατο 11 Μάιου, περίπου στη μία τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τη καταγγελία ένας οδηγός ταξί οδηγούσε επικίνδυνα παρενοχλώντας προπορευόμενο όχημα, μεταφέροντας μάλιστα και επιβάτες.

Όπως αναφέρει ο καταγγέλλων στο Activeman.gr κινδύνεψε από τον οδηγό ταξί στον δρόμο μπροστά από το Κυβερνείο στη Καλαμαριά, ένας δρόμος πολύ επικίνδυνος, όπου  έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι Ευρωπαίοι είναι νευρικοί οδηγοί με εμάς τους Έλληνες περισσότερο!

 

Το ταξί μάρκας Mercedes που ανήκει στο Mercedes Taxi Club της Θεσσαλονίκης, είχε παραλάβει επιβάτες από το εστιατόριο Μαύρη Θάλασσα. Σύμφωνα με τη καταγγελία ο οδηγός ταξί κόλλησε πίσω από το όχημα του καταγγέλλοντος.  Ανάβοντας προβολείς πίεζε το προπορευόμενο όχημα να κάνει δεξιά για να προσπεράσει σε έναν δρόμο που έχει μια λωρίδα κυκλοφορίας και είναι μία παρατεταμένη στροφή.

«Πήγαινα με 50 – 60χλμ όταν τον είδα στους καθρέφτες να κολλάει και να ανάβει προβολείς. Φοβήθηκα. Διατήρησα την ψυχραιμία μου, την πορεία και τη ταχύτητα του οχήματος μου» αναφέρει ο καταγγέλλων.

Σύμφωνα με τη καταγγελία μπροστά από τη Ναυτική Διοίκηση Β.Ε. όπου ο δρόμος έχει μια μικρή ευθεία ο οδηγός ταξί προσπέρασε τελικά με ταχύτητα πολύ μεγαλύτερη των 60 χιλιομέτρων. «Τον είδα να με προσπερνάει» εξηγεί ο καταγγέλλων «παράλληλα είδα και μια μοτοσικλέτα να ανεβαίνει.  Έκανα δεξιά όσο μπορούσα, το ίδιο έκανε και ο μοτοσικλετιστής για να αποφύγει το ταξί».

Λίγες εκατοντάδες μέτρα μετά τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν στο σηματοδότη της Κερασούντος. Ο οδηγός του ΙΧ ζήτησε εξηγήσεις από τον οδηγό ταξί. Όπως καταγγέλλει ο ταξιτζής που μετέφερε τρεις επιβάτες ξένους, ήταν ιδιαίτερα εριστικός και μάλιστα επικαλέστηκε λόγους υγείας του ενός επιβάτη.

Όπως και να έχει αυτή η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή επειδή αναφέρεται σε επαγγελματία οδηγό.

Ο οδηγός του ΙΧ προχώρησε σε καταγγελία στο Mercedes Taxi Club.

Σύμφωνα με τη έρευνα το εστιατόριο Μαύρη Θάλασσα πράγματι είχε παραγγείλει δύο ταξί για μεταφορά  πελατών του στα ξενοδοχεία τους.