fbpx

Έτσι θα διαλέξεις μαγιό για τις πρώτες βουτιές για να είσαι στιλάτος!

Έτσι θα διαλέξεις μαγιό για τις πρώτες βουτιές για να είσαι στιλάτος!

Το μπάνιο αυτή την περίοδο είναι για όσους αντέχουν. Αλλά έχουν και στυλ. Εκεί κάπου συνειδητοποιείς πως το παλιό σου μαγιό έχει λιώσει από τη χρήση και πρέπει να πάρεις επιτέλους ένα άλλο.

Είσαι στην παραλία και βλέπεις μπροστά σου έναν άντρα με αρκετά γραμμωμένο σώμα, ψηλό, με μεγάλες πλάτες και πάλι, ενώ αντικειμενικά θα έπρεπε όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα επάνω του και να τον κοιτάζουν, κάτι δεν πάει καλά. Ενώ από την άλλη πλευρά, έχεις έναν γεματούλη στον οποίο δεν θα πρόσεχες τα περιττά κιλάκια του, αλλά το στυλ του.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το στιλ δεν θέλει πολλά αλλά απλά πράματα – Μάθε τι και πως!

 

Όλα αυτά μπορούν να συμβούν χάρις στο μαγιό σου. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολλοί άντρες, είναι ότι δεν ξέρουν να επιλέξουν το κατάλληλο μαγιό για το σωματότυπο τους, με αποτέλεσμα να χαλάνε όλη την συνολική τους εικόνα.

Για τους ντροπαλούς, τα μποξεράκια – μαγιό με πλατύ ύφασμα στη μέση είναι μια ασφαλής επιλογή. Απόφυγε τα μακριά boardshorts που προτιμούν οι σέρφερς ή τα μαγιό με fixed λάστιχο στη μέση – το κορδόνι είναι προτιμότερο γιατί το δένεις όσο σφιχτά χρειάζεται η κοιλιά σου, ώστε να μην ξεπετάγεται. Επίσης, μείνε μακριά από μακρυκάβαλες βερμούδες, δεδομένου ότι θα σε δείχνουν πιο κοντό από το κανονικό. Τέλος, διάλεξε ένα ουδέτερο χρώμα για να μην τραβάς τα βλέμματα.

Για τον άνδρα που, παρά τα παχάκια του, διαθέτει αρκετή αυτοπεποίθηση, μια θεαματική λύση είναι το σλιπ – μαγιό. Ναι, ίσως να πιστεύεις ότι αυτό είναι ένα θέαμα που ο κόσμος δεν θα ήθελε να δει από σένα, αλλά ρεαλιστικά, αυτή θα είναι η πιο άνετη επιλογή για το σώμα σου. Τα στενά σλιπάκια – μαγιό δεν κόβουν την κοιλιά στη μέση (δημιουργώντας ένα βουναλάκι ακριβώς πάνω από το λάστιχο) και επιπλέον, λόγω του μικρού μεγέθους τους, δεν οδηγούν το μάτι κατευθείαν στο στομάχι σου – προτίμησέ το αν είσαι και σχετικά προικισμένος εκεί κάτω.