fbpx

Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις σεξ με τα παιδιά στο σπίτι!

Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις σεξ με τα παιδιά στο σπίτι!

Σε κανονικές συνθήκες «παρκάρεις» τα παιδιά στους παππούδες, παίρνεις την καλή σου, πας σπίτι και περνάς καλά! Την εποχή του κορωνοϊού όμως μένετε όλοι σπίτι και φυσικά και τα παιδιά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα αντέξεις την αναγκαστική εγγύτητα με την καλή σου χωρίς καυγάδες!

 

Το να κάνεις σεξ με τα παιδιά στο σπίτι είναι μια πραγματική πρόκληση. Αλλά ευτυχώς είναι κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί.

Αν η πόρτα της κρεβατοκάμαρας δεν κλειδώνει τότε βάλε κλειδαριά και δεν είναι κακό. Αν το παιδί σας ξυπνήσει και σηκωθεί από το κρεβάτι, θα έρθει και θα σας χτυπήσει την πόρτα. Θα έχετε την επιλογή να σταματήσετε αυτό που κάνετε και να ανοίξετε την πόρτα. Τουλάχιστον, το κλείδωμα θα σας γλιτώσει από την έφοδο του παιδιού σας και από το αδιάκριτο βλέμμα του να σας κοιτάζει και να ρωτά όλο απορία!

Μια άλλη λύση είναι να βάλετε πλυντήριο, τη σκούπα να δουλεύει ή κάποια οικιακή συσκευή που κάνει αρκετό θόρυβο. Έτσι θα μειώσετε το ενδεχόμενο να σας ακούσει να εκφράζετε τον πόθο σας.

Βρείτε με την σύντροφό σας έναν συγκεκριμένο χρόνο και τόπο που θα κάνετε σεξ μία φορά την εβδομάδα ή και παραπάνω και φροντίστε να το τηρείτε. Ο προγραμματισμός μπορεί να μην ακούγεται σέξι αλλά πολύ πιο ερεθιστικό από το να μην κάνετε καθόλου σεξ.