fbpx

Έτσι θα ρίξεις τη γυναίκα που την… έστησαν !

Έτσι θα ρίξεις τη γυναίκα που την… έστησαν !

Είσαι στο μπαρ με την παρέα. Την βλέπεις να  κάθετε μόνη στη μπάρα. Η ώρα περνά και καταλαβαίνεις ότι αρχίζουν να τη …ζώνουν τα φίδια. Την βλέπεις να πιάνει το κινητό της και να στέλνει μηνύματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να τι θέλει η γυναίκα να έχει ένας άντρας που θα κάνει σχέση !

 

Πλέον είσαι βέβαιος ότι την στήσανε! Η αμήχανη στιγμή του στησίματος είναι ίσως μια πολύ καλή ευκαιρία για σένα να την πέσεις. Πρόσεξε όμως μπορεί και να μη πετύχεις τίποτα, αφού μπορεί εκείνη να είναι τόσο απογοητευμένη που να μη θέλει να δει άντρα …ζωγραφιστό!

Όμως ποτέ δεν αρχίζεις μια προσπάθεια σκεφτόμενος την ήττα. Στο σίγουρο είναι ότι εκείνη έχει μείνει μόνη της, είναι απογοητευμένη ενώ εσύ είσαι με την παρέα και χαρούμενος.

Δες τι μπορείς να κάνεις ώστε να την πέσεις και να την κερδίσεις:

 

Κάνε απομακρυσμένη διερεύνηση

Καλό να επιδιώξεις eye contact αρκεί να μη χάσεις το μέτρο και περάσεις στην αντίπερα όχθη, του stalker. Σύντομες κοφτές ματιές για 2-3 φορές και όχι απανωτά. Αν μέχρι τότε δεις πως ανταποδίδει στο κοίταγμα, προχώρα. Αν όχι, κοίτα αλλού. Σε κάθε περίπτωση το να μην παίρνεις τα μάτια σου από πάνω της είναι κάπως ενοχλητικό.

 

Προσέγγισε διαφορετικά

Αν δεν πιάσει το eye contact, άσε την παρέα και πάνε δίπλα της στη μπάρα να παραγγείλεις το επόμενο ποτό σου, άσχετα αν το ποτήρι σου έχει ακόμα. Εκεί είναι μια καλή ευκαιρία να πετάξεις την πρώτη ατάκα, αλλά πρόσεχε να είναι διακριτική και δισύλλαβη!

 

Κέρασε την

Ρώτησε τον μπάρμαν τι πίνει και πες του να βάλει ένα απ’ τα ίδια. Ίσως να σου φαίνεται περίεργο το ότι οι γυναίκες προτιμούν την προσέγγιση αυτή, αλλά θα σου εξηγήσουμε το γιατί: Θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να σε απορρίψουν χωρίς καν να σου μιλήσουν. Ω, ναι! Η πικρή αλήθεια είναι ότι η απόρριψη από απόσταση είναι πιο βολική. Βέβαια, αν δεχτεί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις πετύχει κάτι, αλλά σίγουρα το να μη δεχτεί το κέρασμα είναι από «έχω γκόμενο» μέχρι «και να με πλήρωνες, δεν θα σου καθόμουν». Έτσι αν σε απορρίψει δεν θα χαλάσεις και την παρέα με τους φίλους σου!

 

Όχι πολλά πολλά

Αν πιάσεις κουβέντα φέρσου φυσιολογικά και άσε τα πολλά «σάλια». Εννοείται πως για να την κοιτάς και να την κερνάς και να ασχολείσαι μαζί της, κάτι σου «κάνει». Κάνε κομπλιμέντο όταν δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις. Και πάντα μαζεμένα πράγματα. Οι γυναίκες, ειδικά από έναν άγνωστο, θέλουν μια λογική σ’ αυτά που ακούν.

 

Ρώτα διακριτικά τι έγινε και είναι μόνη

Η αδιακρισία είναι  το χειρότερο. Απέφυγε να ρωτήσεις γιατί είναι μόνη –αν θέλει θα στο πει η ίδια- Αν πάλι τρώγεσαι να μάθεις τι έγινε, ρώτα πολύ διακριτικά μετά από αρκετή ώρα και ειδικά αν δεις ότι κολλάει η κουβέντα.

 

Μην πιέσεις την κατάσταση

Αν δεις ότι δεν ασχολείται και ότι παρά το γεγονός πως έχεις κάνει τις κινήσεις σου εκείνη συνεχίζει ν’ απαντάει μονολεκτικά, μην το ζορίσεις. Μία γυναίκα απογοητευμένη θέλει σίγουρα χρόνο να σκεφτεί κάποια πράματα. Αν η κατάσταση πρ όλα αυτά «ρολάρει», το σοφότερο θα ήταν να μη βιαστείς ιδιαίτερα. Όλα θα κριθούν φεύγοντας από το μπαρ. Τότε μπορείς να ζητήσεις το τηλέφωνό της. Εκείνη μπορεί να σου πει να τα πείτε μέσω facebook ή κάτι τέτοιο. Αντιπρότεινε να της δώσεις το δικό σου νούμερο.