fbpx

Έτσι μπορείς να ντύνεσαι για να αντιμετωπίσεις τον καιρό της άνοιξης

Έτσι μπορείς να ντύνεσαι για να αντιμετωπίσεις τον καιρό της άνοιξης

Ο ανοιξιάτικος καιρός είναι γενικά …ότι νάναι! Ξεκινάς το πρωί από το σπίτι με μπουφάν και το μεσημέρι καταλήγεις να θέλεις να βγάλεις και την μπλούζα! Το ντύσιμο είναι το μεγάλο δίλλημα όλων όσων δεν θέλουν να καταλήξουν βρεγμένοι από μια ανοιξιάτικη μπόρα ή ιδρωμένοι από την πολύ ζέστη του μεσημεριού.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν δεν είσαι αρκετά ψηλός, μάθε 11 στιλιστικά tips για να δείχνεις!

 

Οι αυξομειώσεις της ημερήσιας θερμοκρασίας την άνοιξη είναι συχνές και έτσι εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Μια λύση λοιπόν είναι το …σακίδιο ώμου. Φοράς το πρωί ένα μπουφάν και από μέσα ένα μακό κοντομάνικο μπλουζάκι ή πουκάμισο για να είσαι άνετος το μεσημέρι και για να μην κουβαλάς το μπουφάν το βάζεις μέσα στο σακίδιο μαζί με τα άλλα πράγματα της δουλειά σου που μπορεί να κουβαλάς.

 

 

Από την άλλη ένα μακρυμανικό μακό μπορεί να σε καλύπτει όλη τη διάρκεια της ημέρας αν κινείσαι φυσικά με τα ΜΜΜ. Το πολύ πολύ στη ζέστη του μεσημεριού να σηκώσεις τα μανίκια.

 

 

Μια άλλη λύση αν δεν είσαι αυτοκινούμενος είναι ένα φούτερ το οποίο κρεμιέται όμορφα στη μέση όταν πιάσει η μεγάλη για την εποχή ζέστη του μεσημεριού.

Σε κάθε περίπτωση όμως αν κινείσαι με τα ΜΜΜ είναι προτιμότερο να προμηθευτείς μια τσάντα ή ένα σακίδιο που θα βάζεις μέσα το τάπερ και τα σνακ ή τα έγγραφα της δουλειά σου και θα έχει χώρο για το μπουφάν ή το φούτερ όταν δεν θα το χρειάζεσαι πια. Ακόμα και να μην πάρεις μπουφάν το πρωί πάλι είναι χρήσιμο το σακίδιο ή η τσάντα επειδή πολύ απλά μπορείς κουβαλάς μαζί σου ένα αδιάβροχο που θα σε προστατεύσει από ενδεχόμενες ανοιξιάτικες μπόρες.

 

 

Αν κινείσαι με μηχανή  τότε το σακίδιο πλάτης είναι απαραίτητο συμπλήρωμα του εξοπλισμού σου αν δεν έχει μπαγκαζιέρα. Αν έχεις σκούτερ δεν το συζητάμε αφού υπάρχει αποθηκευτικός χώρος!

Σε γενικές γραμμές φρόντισε να ντυθείς με στόχο το μεσημέρι! Πουκάμισο ή μπλουζάκι είναι η καλύτερη επιλογή αφού το μπουφάν ή το αδιάβροχο χρειάζεται μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις και κυρίως το πρωί ή το βράδυ ή όταν βρέχει.

Όσο για το παντελόνι; Προτιμότερο είναι τζίν ή υφασμάτινο μακρύ. Δεν χρειάζεται να κρυώνεις… άλλωστε έχεις καιρό ακόμα να βάλεις τις βερμούδες σου!