fbpx

Αυτά είναι τα πιο …αυτοκτονικά φλερτ που πρέπει να αποφύγεις αν την θες πραγματικά

Αυτά είναι τα πιο …αυτοκτονικά φλερτ που πρέπει να αποφύγεις αν την θες πραγματικά

Την είδες, σου κόλλησε και καλά έκανες και φυσικά θες να την «ρίξεις». Εννοείται ότι πρέπει να την φλερτάρεις και εκείνη να ανταποκριθεί…

Και όλοι έχουμε ακούσει για συμβουλές φλερτ που είναι must, ωστόσο υπάρχουν μερικές τόσο παρωχημένες , που δεν είναι απλώς κακές ιδέες αλλά είναι τα πιο «αυτοκτονικά» φλερτ που μπορείς να κάνεις για να σε απορρίψει σίγουρα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα φανείς ελκυστικός μέσα από τα social media και ίσως την κατακτήσεις

 

Έχε υποψη σου ότι περισσότερες γυναίκες έχουν βιώσει τη δυσαρέσκεια ή την αμηχανία που τους έχει προκαλέσει το κακό φλερτ.

Δες λοιπόν ποια είναι τα φλερτ που πρέπει να αποφύγεις αν την θέλεις πραγματικά:

 

Αυτοκτονικό φλερτ 1. Περίμενε 3 μέρες μέχρι να της τηλεφωνήσεις

Έχεις γνωρίσει μια κοπέλα που σου αρέσει αλλά όλοι σου λένε να μην της στείλεις κατευθείαν για να μη φανείς απελπισμένος. Μάλιστα, πολλοί ισχυρίζονται ότι οι 3 μέρες είναι ο ιδανικός χρόνος για να της στείλεις. Κι όμως, δεν υπάρχει λόγος να κολλάς σε τέτοιους παρωχημένους κανόνες! Αν αισθάνεσαι ότι θέλεις να της στείλεις την ίδια μέρα τότε γιατί να μην το κάνεις; Αντί για απελπισμένος, θα δείξεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι, πράγμα που οι γυναίκες εκτιμούν ιδιαίτερα!

 

Αυτοκτονικό φλερτ 2: Παίξ’ το δύσκολος

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ότι το να το παίζεις δύσκολος θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μιας γυναίκας γιατί δε θα σε θεωρεί δεδομένο. Ωστόσο, με το να φέρεσαι χωρίς συνέπεια και να μην δίνεις σημάδια ότι σε ενδιαφέρει το μόνο που θα προκαλέσεις είναι να σε βαρεθεί και να μην ασχολείται άλλο μαζί σου. Δεν υπάρχει λόγος να προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι μόνο και μόνο επειδή ακούγεται ότι στις γυναίκες αρέσουν τα δύσκολα. Δείχνοντας έναν τέτοιο χαρακτήρα δύσκολα θα την κρατήσεις.

 

Αυτοκτονικό φλερτ 3: Η επιμονή σου θα την κάνει να πει ναι

Η επιμονή είναι ένα προσόν χαρακτήρα που ωστόσο στο φλερτ μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμο! Όσο επίμονος κι αν είσαι, αν δεν αρέσεις σε κάποια τότε δε θα σου πει ναι. Αντίθετα, αυτό που θα πετύχεις είναι να την κουράσεις ή ακόμα και να την τρομάξεις. Το να δέχεσαι το όχι σαν απάντηση είναι κάτι που πρέπει να μάθεις όσο κι αν δε σου αρέσει.

 

Αυτοκτονικό φλερτ 4: Στις γυναίκες αρέσουν τα κακά αγόρια

Ένα από τα μεγαλύτερα κλισέ όσον αφορά τις γυναίκες είναι ότι τους αρέσουν τα κακά αγόρια. Μπορεί το βαρύ, αρρενωπό στυλ να έχει τη γοητεία του αλλά αν συνοδεύεται από κακή συμπεριφορά τότε δεν είναι αποδεκτό. Το να είσαι αυτό που λέμε «καλό παιδί» είναι μεγάλο προσόν και αντί να το κρύβεις πρέπει να το αναδεικνύεις και να είσαι περήφανος για αυτό!