fbpx

Αυτή είναι η γενιά που θα σου διδάξει πώς να γίνεις …μάστορας στο σεξ

Αυτή είναι η γενιά που θα σου διδάξει πώς να γίνεις …μάστορας στο σεξ

Υπάρχει μια γενιά που όταν ήταν νέοι, δηλαδή 25 και πλέον χρόνια πριν απολάμβανε τολμηρό και πολύ σεξ κάτι που δεν κάνουν οι νεώτερες γενιές.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν πιστεύεις αυτούς τους 5 μύθους του σεξ τότε είσαι… πολύ πίσω !

 

Πως λοιπόν θα διδαχτείς από αυτή τη γενιά;

Άνδρες και γυναίκες άνω των 50 φαίνεται να απολαμβάνουν το τολμηρό σεξ, να ξέρουν τι θέλουν και να αισθάνονται άνετοι με το σώμα τους, χωρίς μάλιστα να διστάζουν να ριψοκινδυνεύουν.

Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη από την εφαρμογή γνωριμιών Lumen, οι άνθρωποι αυτής της γενιάς απολαμβάνουν ακόμα και σήμερα το πιο τολμηρό σεξ της ζωής τους.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 6.000 χρήστες της εφαρμογής στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποτέλεσε μέρος μιας εκστρατείας υπέρ της σεξουαλικότητας σε προχωρημένες ηλικίες

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι οι άνω των 50 ετών είχαν κατά μέσο όρο τρεις σταθερούς σεξουαλικούς συντρόφους, ενώ υπήρχε και ένα 4% που ανέφερε αριθμό άνω των δέκα συντρόφων με τους οποίους είχαν επαφές.

Ωστόσο, πολλοί ερωτηθέντες δεν φάνηκαν να κάνουν τις σωστές επιλογές σε σχέση με την υγεία τους. Περισσότεροι από τους μισούς δεν χρησιμοποιούν κανένα είδος προστασίας, ενώ το 80% των ερωτηθέντων φαίνεται να μην έχει ελεγχθεί ποτέ για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.