fbpx

Γεύση παράδοσης και πολλές άλλες λιχουδιές στα Σουτζουκάκια του Λάμπρου

Γεύση παράδοσης και πολλές άλλες λιχουδιές στα Σουτζουκάκια του Λάμπρου

Είναι μια από τις πιο παλιές ταβέρνες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης απέναντι από τα Λαδάδικα γνωστή στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες για την απαράμιλλη ποιότητα, εξυπηρέτηση και φυσικά για τα μοναδικά σουτζουκάκια που φτιάχνονται με τη παλιά παραδοσιακή συνταγή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Planet Food: Χειροποίητη και νοστιμότατη πίστα να την απολαύσεις

 

Τα «Σουτζουκάκια του Λάμπρου» μέχρι πριν λίγο καιρό λειτουργούσαν μέχρι το απόγευμα. Εδώ και καιρό λειτουργούν συνεχόμενα μέχρι το βράδυ και φυσικά μπορείς άνετα μετά τη δουλειά η τη βόλτα στο κέντρο να γευτείς τις νοστιμιές με καλό κρασί!

 

 

 

Το Activeman.gr μπήκε στη κουζίνα στα «Σουτζουκάκια του Λάμπρου» και είδε πως φτιάχνουν τα καταπληκτικής νοστιμιάς παραδοσιακά σουτζουκάκια.

 

Στα Σουτζουκάκια του Λάμπρου η ρωσική που ταιριάζει τέλεια με τα σουτζουκάκια είναι χειροποίητη και φτιάχνεται με μια μοναδική συνταγή!

 

 

Αν δεν θέλεις να φας μόνο σουτζουκάκια υπάρχει καταπληκτικό κοντοσούβλι και άλλα κρεατικά ψημένα στη σχάρα. Όλα φρέσκα που λιώνουν στο στόμα.

 

 

 

Για τους λάτρεις των ψαριών και των θαλασσινών υπάρχουν και οι νοστιμιές της θάλασσας.

 

 

 

Συστήνουμε τη μοναδική γαριδομακαρονάδα που γίνεται με τον ιταλικό τρόπο και ένα ζυμαρικό που συγκρατεί τα στοιχεία και φυσικά σου δίνει όλη τη γεύση της σάλτσας και των υλικών.

 

 

 

Καθημερινά υπάρχει ποικιλία ψαριών, από μικρά μέχρι μεγάλα που αξίζει να δοκιμάσεις!

 

 

Τηλέφωνο:  231 053 3249