fbpx

Δες πως θα διαλέξεις μαγιό που θα σου ταιριάζει και θα κάνεις …θραύση!

Δες πως θα διαλέξεις μαγιό που θα σου ταιριάζει και θα κάνεις …θραύση!

Το μαγιό δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση! Δεν είναι μόνο να είναι βολικό και μόνο να αρέσει σε σένα αλλά να τονίζει το σώμα σου και να σε βοηθήσει να κάνεις …θραύση όταν περπατάς ή βουτάς σε μια παραλία!

Ποιο είναι, όμως, το μαγιό εκείνο που αρέσει να βλέπουν οι γυναίκες σ’ έναν άντρα αλλά και τι μπορεί να συμπεράνουν για το χαρακτήρα αυτού που το φοράει;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα καλοκαιρινά ρούχα που πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου!

 

Τα κολλητά μαγιό τύπου speedo είναι τα μαγιό που μόνο αυτοί που έχουν «χύσει» λίτρα ιδρώτα στα γυμναστήρια δικαιούνται να φοράνε ή είναι μοντέλα εσωρούχων με κοιλιακούς «καλοριφέρ», διαφορετικά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι έως και αποκρουστικό! Είναι ένας τύπος μαγιό που κατά πλειοψηφία ο γυναικείος πληθυσμός δεν αρέσκεται στο να βλέπει εκτός και αν αυτός που το φοράει πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

 

 

Ο γυναικείος πληθυσμός δεν είναι υπέρ του μαγιό-σλιπάκι. Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι χρωματιστό με διάφορα μοτίβα ακόμα και αν έχεις την τέλεια κορμάρα!

Το κοντό σορτσάκι μπορεί να είναι η τελευταία τάση της μόδας δεν σημαίνει, όμως, ότι όλοι μπορούν να το υποστηρίξουν. Κάτι που πολλοί άνδρες δεν γνωρίζουν, είναι πως οι γυναίκες προσέχουν πολύ τα πόδια, άσχετα αν όλοι νομίζουμε πως κοιτάνε μόνο τους κοιλιακούς μας. Οπότε αν είστε ψηλοί, θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε και να φορέσετε ένα σχετικά κοντό σορτς. Εδώ που τα λέμε για να φορεθεί σωστά το συγκεκριμένο μαγιό θα πρέπει ο τετρακέφαλος να είναι λίγο «πρησμένος» έτσι ώστε να κλέψετε τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού. Οι γυναίκες αγαπούν τα σορτσάκια και ιδιαίτερα τα πιο κοντά που σταματούν στο μέσο του μηρού. Το ιδανικό ύψος για το μαγιό ειδικά αν είστε ψηλόλιγνος είναι αυτό που σταματά στο κέντρο του μηρού.

 

 

Τα μαγιό που είναι μέχρι το γόνατο είναι ιδανικά για όσους έχουν κοιλίτσα! Είναι ιδανικό να έχει λάστιχο έτσι ώστε να μην πετάνε τα «ψωμάκια» δεξιά και αριστερά. Είναι ένας ακόμα τύπος μαγιό που αρέσει στο γυναικείο φύλο ενώ μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες. Σε κάθε περίπτωση αποτελεί μια πιο ασφαλή επιλογή και πιο συνηθισμένη, ωστόσο διατηρεί την ασφάλεια του παλιού και δοκιμασμένου. Το μαγιό-σορτάκι ως το γόνατο αποτελεί μια κλασική και ασφαλής επιλογής για κάθε σωματότυπο.

Τα μαγιό του σέρφερ μπορείς να το φορέσεις ακόμα και αν δεν έχεις ιδέα από θαλάσσια σπορ όπως σερφ και kite. Αν ωστόσο σας αρέσει να υιοθετείτε το συγκεκριμένο look.. Πράττετε σοφά καθώς οι γυναίκες τρελαίνονται για αγόρια που ξέρουν από θαλάσσια σπορ, βασικά και να μην ξέρετε το μαγιό λειτουργεί ως «παγίδα» και θα τις ελκύσει! Για να υποστηρίξετε ένα τέτοιο μαγιό και να μην προδοθείτε θα πρέπει τουλάχιστον να μην έχετε κοιλιά και σε ένα βαθμό να διαγράφονται οι κοιλιακοί σας, διαφορετικά βουτήξτε με το μπλουζάκι, είναι και αυτό μια άποψη. Οι γυναίκες γοητεύονται από ένα γυμνασμένο και αθλητικό σώμα και ένα τέτοιο μαγιό θα σας χαρίζει αν όχι κατακτήσεις τουλάχιστον περισσότερα χαμόγελα.