fbpx

Δες τι κάνει πλέον, ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Jorge Lorenzo

Δες τι κάνει πλέον, ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Jorge Lorenzo

Όλοι όσοι παρακολουθούν MotoGP θα θυμούνται την τρομερή εκείνη πτώση που οδήγησε τον πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Jorge Lorenzo σε έναν σοβαρό τραυματισμό που ουσιαστικά οδήγησε στην αποχώρηση από το πρωτάθλημα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τέλος εποχής για τον Jorge Lorenzo – Ανακοίνωσε το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας!

 

Εκείνο το ατύχημα με την Μ1 σήμανε ουσιαστικά την αρχή του τέλος του Ισπανού, αφού στην πραγματικότητα δεν μπόρεσε να επανέλθει στον καλό του εαυτό και μετά από μια σειρά κακών εμφανίσεων με τη Honda αποφάσισε να αποχωρήσει.

 

 

Ο οδηγός με την υποδειγματική ψυχραιμία και το βελούδινο γκάζι αποτελεί πλέον παρελθόν για τους αγώνες και εκείνο το τρομερό ατύχημα ήταν που σημάδεψε την καριέρα του.

 

 

Τι κάνει πλέον ο Lorenzo, εκτός από το να είναι δοκιμαστής της Yamaha και να προσδοκά να βρει τον καλό του εαυτό;

Μία ματιά στο ανανεωμένο προφίλ του στο Instagram και η απορία λύνεται. Ο Lorenzoφαίνεται ότι περνά καλά απολαμβάνοντας τους καρπούς των πέντε παγκοσμίων πρωταθλημάτων.

 

 

Ανεβάζει φωτογραφίες από τα ταξίδια του, τις διακοπές του αλλά και τη fitnessζωή του καθώς γυμνάζεται, παίζει τένις, κολυμπάει.

Πάντως στο προφίλ του σπανίζουν οι φωτογραφίες με μοτοσικλέτα, ενώ αντίθετα υπάρχουν ορισμένες με αυτοκίνητα, ενώ αν το παρατηρήσει κανείς καλά διακρίνεται μια νοσταλγία για το MotoGP.

 

 

Το αν θα καταφέρει να επιστρέψει ποτέ, αυτό πιθανόν δεν το γνωρίζει ούτε ο ίδιος, αν και από τις τελευταίες κινήσεις του φαίνεται ότι το θέλει!