fbpx

Ευχάριστη έκπληξη η ανακοίνωση της 40η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών

Ευχάριστη έκπληξη η ανακοίνωση της 40η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών

Η 40η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών φέτος θα πραγματοποιηθεί και μάλιστα σε πολύ διαφορετικές και καλύτερες συνθήκες από τις προηγούμενες. Η  σχετική δημοσίευση έγινε από τη ΜΟΤΟΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της και αποτέλεσε διπλή ευχάριστη έκπληξη.

Και γιατί η έκπληξη είναι διπλή; Πρώτη έκπληξη είναι ότι θα διεξαχθεί φέτος η Πανελλήνια. Δεύτερη έκπληξη και ίσως πιο σημαντική είναι η εικόνα της διοργάνωσης, όπως τουλάχιστον φαίνεται στην ανακοίνωση, που δεν θυμίζει σε τίποτα τις αποτυχημένες Πανελλήνιες του πρόσφατου παρελθόντος όπου μάλιστα είχαμε θρηνήσει και νεκρούς μοτοσικλετιστές.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν είσαι πρωτάρης στα ταξίδια με τη μοτοσικλέτα δες πως πρέπει να προετοιμαστείς

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΜΟΤΟΕ η επετειακή 40η Πανελλήνια θα διεξαχθεί από 9 εως 13 Ιουνίου 2022 (Τριήμερο Αγίου Πνεύματος) στην Κέρκυρα, στο Messonghi Beach Holiday Resort.

 

 

Όπως τουλάχιστον διαφαίνεται από την ανακοίνωση αυτή η Πανελλήνια θα είναι διαφορετική, πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες και μάλιστα ευρωπαϊκού επιπέδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

H διαμονή στο ξενοδοχείο είναι all inclusive και περιλαμβάνει:

ΓΕΥΜΑΤΑ:

Πρωινό σε μπουφέ : από 07:00 – 09:30

Σνακ και ροφήματα: από 10:30 – 12:00 (καφές, τσάι, cake, μπισκότα)

Γεύμα σε μπουφέ : από 12:30 – 14:30

Σνακ και ροφήματα: από 16:00 – 18:00 (καφές, τσάι, cake, μπισκότα)

Δείπνο σε μπουφέ : από 19:00 – 21:30

Κατά την διάρκεια των γευμάτων συμπεριλαμβάνονται μπύρα, κρασί χύμα, αναψυκτικά, νερό

Οι Συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να ζητήσουν συσκευασμένο γεύμα για τις ημερήσιες εκδρομές τους και οφείλουν να το παραγγείλουν ονομαστικά την προηγουμένη και μέχρι τις 14.00h στην υποδοχή.

Ποτά και παγωτά: Από 10:00 – 23:00

Ζεστά ροφήματα: καφές φίλτρου και τσάι

Παγωτά: Παγωτά σε διάφορες γεύσεις

Ποτά : βαρελίσια μπύρα, κρασί χύμα, αναψυκτικά, ποτά από Ελληνικές Ποτοποιίες (ουΐσκυ, βότκα, τζιν, ρούμι, cocktails κλπ), Ελληνικά απεριτίφ (ούζο κλπ). “Επώνυμα” (Brand name) ποτά με εξτρά χρέωση.

ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο all inclusive: μπουκάλι νερό, ιταλικός καφές espresso, ελληνικός καφές, Nescafe frappe, cappuccino.

Δες όλη την ανακοίνωση της ΜΟΤΟΕ στην επίσημη ιστοσελίδα