fbpx

Η Χρύσα έχει ένα προφίλ …χάρμα οφθαλμών!

Η Χρύσα έχει ένα προφίλ …χάρμα οφθαλμών!

Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Χρύσα Τσίτου, με τεράστιες διακρίσεις με την Εθνική ομάδα μιλάει στο Mediaday για το ιδιαίτερο αυτό επάγγελμα που δύσκολα επιβιώνει στην Ελλάδα, το baby swimming, το μόντελιγκ και έχει ένα προφίλ στο Instagram που είναι …χάρμα οφθαλμών!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H Dannii παίρνει καυτές πόζες με σέξι εσώρουχα και hot μαγιό!

 

“Είμαι πιστοποιημένη προπονήτρια  ακροβατικών εναέριων και προπονήτρια βρεφικής κολύμβησης. Με την καλλιτεχνική κολύμβηση ασχολούμαι από 4 χρονών σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Από 15 χρονών μέχρι τα 19 ήμουν μέλος τις εθνικής ομάδας και κατέκτησα την 5 θέση στην Ευρώπη. Πλέον  την καλλιτεχνική κολύμβηση την έχω εντάξει μέσα στις διδασκαλίες μου. Δουλεύω με προφίλ την καλλιτεχνική κολύμβηση και στο ακροβατικό εναέριο χώρο και στην πισίνα σαφώς. Σύμφωνα πάντα με την δικιά μου γνώμη για την Ελλάδα είναι ένα ιδιαίτερο επάγγελμα όπου μόνο αν το τρέξεις έξυπνα είναι πολύ κερδοφόρο σύμφωνα με τα δεδομένα τις Ελλάδας” λέει η ίδια!

 

 

“Αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα δύσκολα, στην ουσία την δουλειά που έχτιζα τόσα χρόνια γύρω από τον πρωταθλητισμό, την έκανα επάγγελμα.Τα χόμπι μου είναι η δουλειά μου. Είναι αρκετά καινοτόμα επαγγέλματα που έχουν μέλλον αρκεί να παίζεις τα χαρτιά σου έξυπνα”.

 

 

“Ο χορός είναι η ψυχή μου, όποτε ναι αν μου δινόταν η ευκαιρία θα συμμετείχα στο Just 2 of us”.

 

 

“Το μόντελινγκ μου άρεσε ανέκαθεν και το συνδιάζω με τις δουλειές μου, οπότε ναι πάντα ήταν στα πλάνα μου”.

“Τιπς ομορφιάς: περνάω όμορφα την κάθε μέρα μου χωρίς άγχος και στρες, κάνω πράγματα που με γεμίζουν και μου αρέσουν”.