fbpx

Αν έχεις αυτές τις συνήθειες τότε σίγουρα την πληγώνεις άθελα σου!

Αν έχεις αυτές τις συνήθειες τότε σίγουρα την πληγώνεις άθελα σου!

Είναι μερικές λεπτομέρειες που οι γυναίκες μπορεί να παρατηρούν αλλά εσύ όχι. Και εκεί είναι που πρέπει να υπάρχει κατανόηση έτσι ώστε να συζητιούνται τα παράπονα του ενός και του άλλου έτσι ώστε να μη μένει κανένας παραπονεμένος.

Μια γυναίκα σκέφτεται διαφορετικά από έναν άνδρα. Έτσι, μπορεί εσύ να πιστεύεις ότι της φέρεσαι με τον καλύτερο τρόπο αλλά καταβάθος να τη πληγώνεις και να τη κάνεις να νιώθει άσχημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πρωινό σεξ; Μάθε γιατί εκτός από απολαυστικό είναι και καλό για την υγεία σου!

 

Αν πράγματι την αγαπάς και την εκτιμάς τότε καλό είναι να αποφύγεις κάποιες συνήθειες που την πληγώνουν:

 

Μιλάς για άλλες γυναίκες με τρόπο που δεν έχεις μιλήσει ποτέ για εκείνη

Ακόμα και η πιο μη ζηλιάρα σύντροφος, εάν σε ακούσει να μιλάς με όμορφα λόγια για άλλη γυναίκα, θα στραβώσει. Και ειδικά όταν χρησιμοποιείς λόγια που δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ για εκείνη. Έτσι λοιπόν εάν της εξηγείς για το πόσο τέλεια είναι η εργοδότης σου ή πόσο καταπληκτική είναι η γυμνάστρια σου, τότε δώσε λίγο προσοχή στο πως θα εκφράσεις τον ενθουσιασμό σου γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί.

 

Δεν αναγνωρίζεις τις προσπάθειες της

Μια γυναίκα μπορεί να προσπαθεί πολύ για εσένα αλλά εσύ να το θεωρείς δεδομένο ή να μη το αναγνωρίζεις. Αυτό σίγουρα τη πληγώνει και τη κάνει να νιώθει πως προσπαθεί άδικα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα νιώσεις ότι έκανε κάτι για εσένα μη ξεχάσεις να της το αναγνωρίσεις και να της κάνεις ένα μικρό κοπλιμέντο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Να είσαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσει πολύ!

 

Την αποφεύγεις στο κρεβάτι και… κάνεις μόνος σου τη δουλειά

Εάν για συνεχόμενες φορές την αποφεύγεις στο κρεβάτι και αρνείσαι να έρθετε πιο κοντά, τότε η γυναίκα θα νιώσει πολύ άσχημα. Θα νιώσει ότι κάτι πάει λάθος με εκείνη και ότι εκείνη φταίει, κάτι που σαφώς θα τη πληγώσει. Όπως και εσύ, θέλει και εκείνη να σε ευχαριστεί και να σε ικανοποιεί αντί για να ικανοποιείς εσύ τον ίδιο σου τον εαυτό. Όταν λοιπόν δεν θες να κάνετε έρωτα τότε φρόντισε να της εξηγήσεις γιατί δε θες και βεβαίωσε της ότι δεν φταίει εκείνη!

 

Δεν παίρνεις πρωτοβουλία να την φιλήσεις

Είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά. Έτσι, εάν μετά από καιρό σχέσης έχεις σταματήσει να την χαιρετάς ή να την καλημερίζεις με ένα φιλί ή μια αγκαλιά τότε αυτό θα της κακοφανεί. Μερικά τρυφερά φιλιά τυχαία μέσα στη μέρα θα τη κάνουν να νιώσει ότι τη σκέφτεσαι και θα νιώσει υπέροχα. Μην αμελείς τη σωματική επαφή, είναι από τα πιο σημαντικά σε μια σχέση!

 

Κοιτάς άλλες γυναίκες όταν είστε μαζί έξω

Εάν περάσει μια εντυπωσιακή γυναίκα από μπροστά σας, είναι λογικό να κοιτάξεις. Κάνε το όμως διακριτικά και μη ξανα κοιτάξεις δεύτερη φορά. Το να τσεκάρεις άλλες γυναίκες θα τη κάνει να νιώσει πως δεν είναι αρκετή, πως ψάχνεις κάτι καλύτερο από εκείνη. Αυτό μπορεί να της δημιουργήσει ανασφάλεια και να της κατεβάσει πολύ την αυτοπεποίθηση!

 

Χαζεύεις στο κινητό σου όταν σου μιλάει

Όταν μια γυναίκα σου μιλάει θέλει να είσαι συγκεντρωμένη σε εκείνη και να την ακούς. Ακόμα και κάτι ασήμαντο να σου λέει, οφείλεις να τη προσέχεις γιατί μπορεί αυτό το κάτι να είναι σημαντικό για εκείνη. Απόφυγε να χαζεύεις στο κινητό ή να κοιτάς τριγύρω όταν σου μιλάει και ειδικά όταν την βλέπεις να σου εξηγεί κάτι με πάθος και αγάπη όπως πχ τη δουλειά της ή το νέο της χόμπυ. Έτσι θα νιώσει ότι της δίνεις αξία και ότι την σέβεσαι!