fbpx

Η Cara Delevingne έχει «σπάσει» τα social με 40,7 εκ. ακολούθους μόνο σε ένα!

Η Cara Delevingne έχει «σπάσει» τα social με 40,7 εκ. ακολούθους μόνο σε ένα!

Το μοντέλο αν και το έχει γυρίσει στην ηθοποιία τα τελευταία χρόνια, ωστόσο παραμένει το δεύτερο πιο “πολυακολουθημένο” (υπάρχει αυτή η λέξη;) μοντέλο στο Instagram, με 40,7 εκατομμύρια followers.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H Αva είναι hot και θέλει να γίνει …προεδρίνα!

 

H πρώτη εμφάνιση της Ντελεβίν στην πασαρέλα, έγινε το 2011, συγκεκριμένα στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, όπου ήταν ένα από τα μοντέλα για την φθινοπωρινή / χειμερινή κολλεξιόν της Burberry Prorsum. Ανάμεσα στα μοντέλα αυτής της συλλογής, ήταν και Eddie Campell (που είναι και πνευματική της αδερφή) αλλά και η Jourdan Dunn.

 

 

H Ντελεβίν έχει εμφανιστεί σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες για διάφορες εταιρίες μόδας & ομορφιάς, όπως H&M (2011), Dominic Jones Jewellery (2012), Blumarine, DKNY, Tom Ford, Yves Saint Laurent, Zara και Chanel.

 

 

H Ντελεβίν έχει κοσμήσει το εξώφυλλο της Vogue UK συνολικά τρεις φορές, ενώ έχει κοσμήσει και τα εξώφυλλα της Vogue για Κορέα, Βραζιλία, Αυστραλία, Ιαπωνία και Πορτογαλία. Την σεζόν 2012-2013, ήταν ένα από τα μοντέλα πασαρέλας της Victoria’s Secret. Tο 2014, η Ντελεβίν πήρε τον τίτλο “Μοντέλο της Χρονιάς” στα βρετανικά βραβεία μόδας, ενώ το 2015, ανακοινώθηκε ότι είναι το νέο στέλεχος της Ελβετικής μάρκας ρολογιών TAG Heuer, ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, μπήκε και στο εξώφυλλο της Αμερικανικής Vogue.