fbpx

Μάθε τα μικρά μυστικά για να έχεις νεανικό πρόσωπο χωρίς …κρέμες!

Μάθε τα μικρά μυστικά για να έχεις νεανικό πρόσωπο χωρίς …κρέμες!

Μπορεί μεγάλη μερίδα των αντρών να μην δέχεται να φοράει καθημερινά κρέμες προσώπου, αν και μια ενυδατική επιβάλλεται να την έχει κάθε άντρας, αλλά από την άλλη θέλουν να έχουν πρόσωπο που δείχνει νεανικό!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν αντέχεις να κάνεις κρύο ντουζ μάθε τους λόγους να το προτιμήσεις

 

Όμως πως μπορείς να το πετύχεις αυτό χωρίς κρέμες και τα υλικά περιποίησης; Δες μερικά μικρά tips:

 

Κατανάλωση άφθονου νερού

Καμία κρέμα από αυτές που χρησιμοποιείς δεν θα σου δώσει την ενυδάτωση που θα δώσεις το νερό και αυτό γιατί η πραγματική και η ωφέλιμη ενυδάτωση πηγάζει από μέσα μας και αυτό βγαίνει πάντα προς τα έξω!

 

Πλύσιμο προσώπου

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι απαραίτητος λίγο πριν πέσεις για ύπνο και αυτό γιατί χάρη σε αυτόν απομακρύνεις τα πάντα από την επιδερμίδα σου όπως τυχόν ρύπους οι οποίοι έχουν την τάση να φράζουν το δέρμα και να δημιουργούν σπυράκια. Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να τα αποφύγεις όλα αυτά η λύση είναι στο κατάλληλο καθαριστικό προσώπου το οποίο πρέπει να εφοδιαστείς και να πλένεσαι κάθε βράδυ λίγο πριν πέσεις για ύπνο!

 

Ύπνος

Ναι καλά άκουσες, αν ανήκεις στην κατηγορία ανδρών που έχουν την τάση να κοιμούνται μπρούμυτα πολύ κακώς πράττεις! Η συγκεκριμένη στάση αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως προκαλεί έντονο πρήξιμο στο πρόσωπο αλλά και στα μάτια εξαιτίας της κακής κυκλοφορίας του αίματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την χαλάρωση του δέρματος καθώς και την απώλεια του κολλαγόνου. Μετά από αυτό ευελπιστούμε να κοιμάσαι σε άλλη στάση!