fbpx

Να γιατί οι γυναίκες οδηγούν σωστά όταν είναι με άντρα συνοδηγό!

Να γιατί οι γυναίκες οδηγούν σωστά όταν είναι με άντρα συνοδηγό!

Αν και πολλοί άντρες (κυρίως της παλιάς σχολής) αποφεύγουν να μπαίνουν σε αυτοκίνητο που οδηγάει γυναίκα, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί (κυρίως νέοι) που δεν έχουν πρόβλημα να οδηγάει η «καλή» τους.

Όμως ενώ οι γυναίκες στο τιμόνι δεν είναι και τόσο …σχολαστικές (μιλούν στο κινητό συνεχώς, βάφονται) γίνονται οι καλύτερες και πιο σχολαστικές όταν επιβαίνει άντρας στο αυτοκίνητο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 9 παγίδες όταν οδηγάς πριν το πρώτο φως της ημέρας!

 

Και μην βιαστείτε να χαρακτηρίσετε αυτό το άρθρο φαλλοκρατικό γιατί δεν είναι. Απλά λέει την πραγματικότητα που δεν αντικατοπτρίζεται στις έρευνες που δείχνουν ότι οι γυναίκες έχουν τα λιγότερα ατυχήματα από τους άντρες.

Και πώς να μην έχουν αφού ως τώρα δεν έχει γίνει καμία έρευνα για τα ατυχήματα που προκαλούν οι γυναίκες οδηγοί, δηλαδή όταν μιλούν στο κινητό ή βάφονται εν κινήσει ή βιάζονται και τρέχουν σαν τρελές να προλάβουν το σχολείο του παιδιού και δεν λογαριάζουν τον δύστυχο τον μοτοσικλετιστή που με πολύ κόπο αποφεύγει το τρακάρισμα βρίζοντας… και ευχαριστώντας τον Κύριο που γλίτωσε!

Αυτά δεν καταγράφονται στις έρευνες!

Όμως γιατί η γυναίκα είναι υποδειγματική οδηγός όταν επιβαίνει άντρας στο αυτοκίνητο;

Πολύ απλά επειδή θέλει να δείξει ότι ξέρει να οδηγάει καλύτερα από τον άντρα, ακόμα και αν αυτός δεν έχει δίπλωμα! Και αυτό λέγεται γυναικείος εγωισμός.

Έτσι δεν μιλάει στο κινητό. Δεν βάφεται. Δεν τρέχει…. δεν κάνει τίποτα στραβό και οδηγάει υποδειγματικά με όλους τους κανόνες του ΚΟΚ! Έτσι για να την …βγει στον άντρα που μεταφέρει!