fbpx

Να πως πρέπει να αντιδράσεις αν εκείνη σου πει να τον …βάλεις στην …εξάτμιση!

Να πως πρέπει να αντιδράσεις αν εκείνη σου πει να τον …βάλεις στην …εξάτμιση!

Αν ξαφνικά την ακούσεις να σου λέει να πάς …να τον …βάλεις (εννοώντας τον μικρούλη ή το εργαλείο σου) στην εξάτμιση της μηχανής σου, τότε σίγουρα κάτι συμβαίνειπου δεν είναι και τόσο καλό!

Κάποιες γυναίκες που έχουν σχέση με μηχανόβιους και συνήθως δεν είναι μηχανόβιες χρησιμοποιούν αυτή την έκφραση. Το σίγουρο είναι ότι εσύ δεν θα τη …βάλεις σε καμία εξάτμιση, όμως για να φτάσει η γυναίκα να στο πει υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί οι γυναίκες γουστάρουν τα «κακά παιδιά» που είναι μηχανόβιοι

 

Σε έρευνα Πανεπιστημίου της Αμερικής σχετικά με την σχέση ζωής άντρα και μηχανής έγινε γνωστό ότι το συντριπτικό ποσοστό του 67% των αντρών αγαπούν πολύ τις μηχανές αλλά μόνο το 35% τολμά να την καβαλήσει και εσύ σίγουρα ανήκεις στο 35%!

Στην έρευνα λοιπόν διαπιστώθηκαν τα αυτονόητα για έναν μηχανόβιο, ότι:

  • Λατρεύει την ταχύτητα και την αδρεναλίνη!
  • Την προσέχει και την περιποιέται όποτε θέλει και εκείνη δεν του γκρινιάζει όπως κάνουν οι περισσότερες γυναίκες.
  • Η μηχανή είναι πάντα πρόθυμη να βολτάρει μαζί του!
  • Ενώ η μηχανή ελκύει τις γυναίκες σαν μαγνήτης.
  • Και ενισχύει την εικόνα του bad boy!

Καλά τα λέει το Πανεπιστήμιο Αμερικής, όμως όταν η γυναίκα σου λέει να πας να τη …βάλεις στην  εξάτμιση θέλει να σου πει ένα από τα δύο πράματα:

  • Το πρώτο να ασχοληθείς περισσότερο μαζί της και εννοεί και το σεξ!
  • Το δεύτερο ότι σε βαρέθηκε και σε χωρίζει!

Ανάλογα λοιπόν με την έκφραση της, την ώρα που θα σου το πει, θα καταλάβεις αν εννοεί το ένα ή το άλλο. Τι κάνεις ανάλογα με την περίπτωση;

 

  • Στην πρώτη περίπτωση:

Είναι καλό να κατανοήσεις ότι πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο μαζί της. Και είναι πολύ ωραίο να βολτάρεις μόνος με το δίτροχο μωρό σου, όμως μοίρασε τις βόλτες παίρνοντας σε κάποιες και τη γυναίκα παρέα.

Πάρτην με τη μηχανή και πηγαίνετε σε μια παραλία ή ένα όμορφο μέρος, απολαύστε το ηλιοβασίλεμα κα αγκαλιαστείτε. Να είσαι βέβαιος ότι αν το κάνεις αυτό σε μερικές βόλτες, θα σταματήσει να γκρινιάζει ότι την αφήνεις μόνη κλπ κλπ και δεν θα σε ενοχλεί στις υπόλοιπες βόλτες μέχρι να ξαναέρθει η σειρά της να πάτε βόλτα!

Από την άλλη αν η καλή σου είναι από εκείνες που φοβούνται τις μηχανές και δεν ανεβαίνουν, τότε θα πρέπει να κάνεις την μεγάλη υπέρβαση: Να πάτε βόλτα με το αυτοκίνητο αν έχεις ή αν δεν έχεις με ταξί, με το λεωφορείο ή ακόμα με τα πόδια!

 

  • Στην δεύτερη περίπτωση:

Εδώ τα πράματα δεν είναι καλά. Αυτό πάει να πει ότι εσύ αγνόησες όλες τις εκκλήσεις της για περισσότερη προσοχή και πλέον σε βαρέθηκε. Είσαι λοιπόν ένα βήμα πριν από τον χωρισμό και αν μπορέσεις να σώσεις αυτό το High Side της σχέσης σας έστω και την τελευταία στιγμή θα είσαι μεγάλος αναβάτης της ζωής!

Σε αυτή την περίπτωση ανακάλεσε τα πάντα και υποσχέσου ότι δεν θα την ξανακαβαλήσεις χωρίς να έχετε πρώτα συνεννοηθεί. Κάντο και μη φοβάσαι. Αν το δεχτεί να είσαι σίγουρος ότι η «συνεννόηση» θα διαρκέσει λίγο χρόνο και εσύ στο ενδιάμεσο θα έχεις μάθει να μοιράζεις τον χρόνο ανάμεσα στη γυναίκα και στη μηχανή σου.