fbpx

Ποιους ενοχλεί η υποψηφιότητα Τσαλίκη για την Ε.Ι.Ο.; – Η απάντηση του Activeman.gr

Ποιους ενοχλεί η υποψηφιότητα Τσαλίκη για την Ε.Ι.Ο.; – Η απάντηση του Activeman.gr

Φαίνεται ότι τα λιμνάζοντα ύδατα του Μικρολίμανου ταράχτηκαν και μάλιστα έντονα! Η υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΙΟ που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη, δείχνει ότι τάραξε τη «νηνεμία» αλλά και τους σχεδιασμούς κάποιων κύκλων που πιθανώς γνώριζαν τι συνέβαινε… αλλά …περίμεναν να «βολευτούν» και εξεπλάγησαν ή φοβήθηκαν με την «ουρανοκατέβατη» υποψηφιότητα Τσαλίκη που δεν περίμεναν!

Έτσι ίσως εξηγείται γιατί ο υπογράφον και το Activeman.gr δέχθηκαν επιθέσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους για το άρθρο που σχολίαζε την υποψηφιότητα του Λάζαρου Τσαλίκη για την προεδρία της ΕΙΟ που από το 1997 κατείχε ο Αντώνης Δημητρακόπουλος!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μπορεί ο Τσαλίκης να αποκαταστήσει την πληγωμένη τιμή της ιστιοπλοΐας; Μάθε την απάντηση!

 

Από το 1997 οι ιστιοπλοϊκοί κύκλοι του Μικρολίμανου στήριζαν το δίδυμο Δημητρακόπουλου – Αδαμόπουλου, συνεχίζοντας την επί δεκαετίες «παράδοση» που θέλει τους «άρχοντες» της ΕΙΟ να εκλέγονται ελέω «κληρονομικού» δικαιώματος από το ευρύτερο περιβάλλον των ομίλων του Κέντρου!

Και ξαφνικά ήρθε ο Τσαλίκης να διεκδικήσει τον «θρόνο» της ΕΙΟ κάτι που προκάλεσε φουρτούνα! Όμως όπως αποδεικνύεται είναι κάτι που περίμεναν, γιατί αδαείς δεν είναι! Περίμεναν και χτύπησαν νωρίτερα καιρό πριν την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του βορειοελλαδίτη παράγοντα. Φιλικά αθλητικά ΜΜΕ προς την εξουσία του Μικρολίμανου, εξαπέλυσαν ευθείες επιθέσεις στο πρόσωπο του, με πιο αχρεία εκείνη που κατηγορεί τον Λάζαρο Τσαλίκη ότι δεν προστατεύει του αθλητές του ΝΟΘ!!!

Τι δεν περίμεναν; Το συγκεκριμένο άρθρο του Activeman.gr! Τους ήρθε ξαφνικά από εκεί που δεν περίμεναν και φυσικά φρόντισαν να το λοιδορήσουν κάνοντας χρήση της αγαπημένης τους τεχνικής.

Δυστυχώς, την ώρα που το άθλημα της ιστιοπλοΐας έχει πληγή βάναυσα από τις αποκαλύψεις που συγκλόνισαν τη χώρα, αυτοί οι άνθρωποι που στήριζαν για χρόνια τη συγκεκριμένη διοίκηση και «δεν γνώριζαν ή δεν είχαν ακούσει» αντιδρούν έντονα σε όποια άλλη υποψηφιότητα εκτός Μικρολίμανου. Αντιδρούν επειδή γνωρίζουν τι θα χάσουν! Γιατί ας μην γελιόμαστε, κάποτε θα γινόταν η στραβή. Δεν ήταν δυνατόν να μείνουν όλα κρυμμένα στα χρονοντούλαπα. Κάποτε η βρόμα θα ξεχείλιζε, όπως και έγινε!

Όσο και αν προσπαθούν να εξισώσουν τον Τσαλίκη με τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. της ΕΙΟ και να του επιρρίψουν ευθύνες ότι «γνώριζε» εκτίθενται, επειδή ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανοικτής Θάλασσας, μπορεί να μετέχει στο συμβούλιο  αλλά δεν είναι ούτε έφορος εθνικών ομάδων και ούτε έχει άμεση σχέση με τις ολυμπιακές κατηγορίες, όπως ο αντιπρόεδρος για παράδειγμα!

Το Activeman.gr κύριοι που δεν «γνωρίζατε και πέσατε από τα σύννεφα» δεν είναι αθλητικό portal και δεν εμπλέκεται με λοβιτούρες παραγοντίστικες. Το Activeman.gr απευθύνεται στους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό σε όλες τις μορφές του. Οι αναγνώστες μας θέλουν να αθλούνται ή να αγωνίζονται σε ένα υγιές περιβάλλον. Θέλουν να πηγαίνουν τα παιδιά τους να αθλούνται με ασφάλεια και αξιοκρατία.

Για τον λόγο αυτόν χαρήκαμε που γίναμε στόχος επειδή αρθρογραφήσαμε για υπέρ του Λάζαρου Τσαλίκη! Χαρήκαμε γιατί ενοχληθήκατε κάτι που σημαίνει ότι ο Τσαλίκης είναι άξιος να αναλάβει τα ηνία της ΕΙΟ και να αποκαταστήσει την πληγωμένη τιμή της ιστιοπλοΐας!

Το άρθρο έγραψε ο Κώστας Μπούρης