fbpx

Πως θα χαρείς τον πρωινό πειρασμό χωρίς να αργήσεις στη δουλειά σου

Πως θα χαρείς τον πρωινό πειρασμό χωρίς να αργήσεις στη δουλειά σου

Το πρωί ο χρόνος δεν περισσεύει όταν ετοιμάζεσαι να φύγεις για τη δουλειά. Το κακό είναι όταν ετοιμάζεται και εκείνη …παράλληλα!

Και άντε αν είναι γυναίκα σου, είναι κάτι που το έχεις συνηθίσει. Αν όμως είναι το κορίτσι της …χθεσινής βραδιάς ή μια φίλη που …έτυχε να …κοιμηθεί στο σπίτι σου τότε είναι λίγο δύσκολο να κρατηθείς στη θέα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν πάρεις αυτή τη στάση τότε θα την κάνεις να φτάσει σε οργασμό

 

Και που την πάς την τεστοστερόνη σου που είναι στα πικ της το πρωί; Που να την …πνίξεις για να μην αργήσεις στη δουλειά; Μια λύση είναι τα …παγάκια που σίγουρα θα σβήσει τη …δίψα του «μικρούλη» σου αλλά είναι πολύ βάναυση σαν ιδέα!

Επομένως είναι η ώρα των αποφάσεων! Η περνάς στο δεύτερο ή τρίτο σίγουρα πρωινό ημίχρονο ή πνίγεις την επιθυμία σου μπαίνεις στον ντουζ, ανοίγεις πρώτα το παγωμένο νερό, ηρεμείς και μετά ετοιμάζεσαι για τη δουλειά!

Μια άλλη λύση είναι να κάνεις τον άρρωστο και αν είσαι βέβαιος ότι θα πειστεί και εκείνη να κάνει την άρρωστη στη δουλειά της και έτσι θα περάσετε ένα όμορφο πρωινό ολοκληρώνοντας την  βραδινή περιπετιούλα!

Μια ακόμα λύση είναι το «ένα στα γρήγορα» εκεί στον πάγκο της κουζίνας (απέφυγε το κρεβάτι γιατί θα αργήσεις) και να έχεις έτοιμη τη δικαιολογία για τον προϊστάμενο σου για το τεράστιο μποτιλιάρισμα ή την καθυστέρηση του λεωφορείου!

Όπως και να έχει το πρωινό σεξ είναι πιο ωραίο από το βραδινό και επειδή καλό είναι πάντα να προνοείς, την επόμενη φορά ξύπνα λίγο νωρίτερα από το κανονικό… ξύπνησε την με φιλιά και κάντε χαλαρό σεξ χωρίς να κινδυνεύεις να καθυστερήσεις ή να μην πας καθόλου στη δουλειά σου!