fbpx

Πόσο καλός νομίζεις ότι είσαι στο σεξ;

Πόσο καλός νομίζεις ότι είσαι στο σεξ;

Σεξ κάνουμε γιατί μας αρέσει αλλά και για πολλούς άλλους λόγους. Μπορεί η τελική φάση, δηλαδή η εκτόνωση αν είναι πάντα για σένα μια ικανοποίηση, όμως αναρωτήθηκες ποτέ αν εκείνη την ικανοποιείς ή απλώς το κάνει μαζί σου για να το …κάνει;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος από τους δύο σας θέλει πραγματικά συνέχεια σεξ; Εσύ ή εκείνη;

 

Με απλά λόγια σκέφτηκες ποτέ αν κάνεις καλό σεξ ή απλώς το κάνεις για να το κάνεις και να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου;

Αν λοιπόν θες να μετρήσεις αν είσαι καλός στο σεξ διάβασε παρακάτω:

 

Αν είσαι ένας μικρός ή μεγάλος νάρκισσος

Το να είσαι νάρκισσος σημαίνει να γουστάρεις τον εαυτό σου κάτι που αποτελεί βασική προϋπόθεση για να προσφέρεις ηδονή. Όταν λοιπόν δε γουστάρεις τον ίδιο σου τον εαυτό, το σώμα και γενικότερα τις μικρές ξεχωριστές σου λεπτομέρειες, μην περιμένεις να το κάνει η παρτενέρ σου. Με απλά λόγια αν δεν παράγεις ερωτισμό… δεν παίζει!

 

Αν γνωρίζεις το γυναίκειο σώμα

Αν δεν γνωρίζεις τα βασικά για το γυναικείο σώμα τότε υπάρχει θέμα! Και φυσικά δεν εννοούμε το στήθος, τον κόλπο και τα οπίσθια, αλλά μερικά άλλα, εξίσου βασικά πραγματάκια που θα κάνουν το έργο σου ακόμα πιο εύκολο και αποδοτικό. Το γυναικείο σώμα είναι πολύπλοκο και απαιτητικό και κυρίως όταν βρίσκεσαι «μέσα» εκεί πρέπει γνωρίζεις πώς να κατευθύνεις τον «μικρούλη» σου να χαρίσει περισσότερη ηδονή. Πάντως το «πάνω – κάτω» δεν είναι η καλύτερη επιλογή… Σκέψου το!

 

Όταν δεν κάνεις συγκρίσεις

Αν με την πρώην σου έκανες καλό σεξ, αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες κάνουν το ίδιο σεξ! Επομένως όλα τα γυναικεία σώματα αντιδρούν το ίδιο. Με απλά λόγια ψάξου και αφέσου σε νέες ανακαλύψεις!

 

Ρωτώντας πας παντού

Όταν δεν ξέρουμε, ρωτάμε. Λίγες απλές και κατατοπιστικές ερωτήσεις θα σου λύσουν όλες τις απορίες. Πρόσεχε όμως οι ερωτήσεις σου να είναι έξυπνες και …πλάγιες.

 

Μην αντιγράφεις αν δεν το έχεις δοκιμάσει

Αν έχεις δει κάποια ή κάποιες στάσεις σε κάποια ή κάποιες ταινίες πορνό και σου άρεσαν μην τις αντιγράψεις εκτός αν έχει έμφυτο ταλέντο πορνοστάρ! Η μοναδική λύση να κάνεις πράξη τι έχεις δει και σου άρεσε είναι μετά από πολλές συνευρέσεις να προτείνεις και σιγά σιγά να δοκιμάσετε… Αλλά έτσι ξαφνικά και απροετοίμαστα μην το κάνεις!