fbpx

Το τρίο είναι μπορεί να είναι hot πόθος όμως έχει και …κανόνες

Το τρίο είναι μπορεί να είναι hot πόθος όμως έχει και …κανόνες

Εμείς οι άνδρες το αρέσουμε το τρίο! Είτε με δύο γυναίκες, είτε με μία, το τρίο στο σεξ αποτελεί μια ερωτική φαντασίωση πολλών, που όμως ελάχιστοι τολμούν! Το τρίο είναι κάτι που δεν το σχεδιάζεις, αλλά έρχεται μόνο του! Είναι μια ερωτική πράξη που μένει αξέχαστη για κάθε άντρα που την συζητάει για χρόνια, αφού λίγοι έχουν το …προνόμιο να το γεύονται συχνά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η κίνηση «ματ» για να τη φέρεις σε οργασμό

 

Ένας βασικός λόγος που πολλοί άντρες προτιμούν το «τρίο» είναι ότι τα δύο στήθη γίνονται τέσσερα και το όλο σκηνικό παίρνει μυθικές διαστάσεις. Ο άντρες μπορεί να κάνει σεξ με την μία, ταυτόχρονα μπορεί να… παίζει με την άλλη ή απλά να την παρατηρεί να παίζει με τον εαυτό της χωρίς εκείνος να χρειαστεί να κάνει τίποτα απολύτως, γιατί πολύ απλά κάποιος άλλος έχει αναλάβει τη σκληρή δουλίτσα. Ενώ μπορεί να τον έχουν και οι δύο στη μέση και να …περνάει σαν …πασάς!

 

 

Από την άλλη το τρίο με μια γυναίκα είναι διαφορετικό! Έχει να κάνει με κολλητούς που θέλουν και οι δύο την ίδια γκόμενα, που όλως τυχαίως είναι ανοιχτή να παίξει και με τους δύο. Βέβαια εδώ μπαίνει η φάση ότι μπορεί να μπλεχτεί το πράγμα και διαφορετικά… αλλά αυτό εξαρτάται από τα …γούστα των ανδρών κυρίως, ενώ για τις γυναίκες, είναι περισσότερο χάρμα οφθαλμών, όπως για τους άνδρες όταν βλέπουν λεσβιακό!

 

 

Βέβαια, περί ορέξεως …λέει η παροιμία και δεν έχει άδικο, αφού στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται!

Ο άντρας όμως με δύο γυναίκες αισθάνεται διαφορετικά, κάτι σαν τον βασιλιά της ζούγκλας! Ο αντρικός εγωισμός αρχίζει και τελειώνει, στο σεξ. Αν για παράδειγμα ένας άντρας, καταφέρει να έχει ταυτόχρονα δύο γυναίκες, γυμνές και ανυπεράσπιστες, λέμε τώρα, στο κρεβάτι του, πολύ απλά νιώθει ο απόλυτος κυρίαρχος του κόσμου και ο μεγαλύτερος εραστής του σύμπαντος.

Ένας άλλος λόγος που γίνεται ένα «τρίο» είτε με μια γυναίκα, είτε με δύο γυναίκες και έναν άντρα είναι το αλκοόλ και την άλλη μέρα λες …τι έκανα!!! Βάσει στατιστικών, τα περισσότερα τρίο, έχουν γίνει έπειτα από άγριες βραδιές κατανάλωσης αλκοόλ. ατμόσφαιρα είναι ερωτική, εσείς εκτός από ερωτική είστε και μεθυσμένη, και πολύ απλά ο καλός σας πετάει τη φαεινή ιδέα του τρίο.