fbpx

Χρήστος Πέτρου: Το bullying με έκανε να χτίσω σώμα!

Χρήστος Πέτρου: Το bullying με έκανε να χτίσω σώμα!

Ο Χρήστος όταν ήταν μικρός στο σχολείο δεχόταν bullying επειδή ήταν χοντρούλης. Ο Χρήστος Πέτρου όμως από τότε άλλαξε, έχτισε κορμί και πλέον διεκδικεί επάξια μια θέση στον χώρο του modeling. Ο λόγος για τον Χρήστο Πέτρου από την Κύπρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Γαβριηλίδης: Ένας …μπαρμπέρης που τον «τραβάει» το modeling!

 

«Μέσα μου πληγωνόμουν από το bullying που δεχόμουν, όμως δεν μπορούσα να κάνω κάτι» λέει ο ίδιος «αυτή η κατάσταση με έκανε πιο δυνατό. Έτσι πήρα την απόφαση να αλλάξω και άρχισα να γυμνάζομαι. Έχασα τα κιλά, σταμάτησα να είμαι χοντρός και έχτισα σώμα».

 

 

Ο Χρήστος σήμερα εργάζεται ως διανομέας σε μεγάλη εταιρία της Κύπρου, όμως μια συγκυρία του ανοίγει τον δρόμο προς το modeling: «Όλα άρχισαν όταν με επέλεξαν για το Boy Of The Month του Magazino.cy και έτσι έκανα την πρώτη επαγγελματική μου φωτογράφιση. Τώρα ο στόχος μου είναι να μπω στον χώρο του modeling αλλά παράλληλα να μετάσχω καις ε αγώνες Fitness».

 

 

Σύμφωνα με όσα λέει ο Χρήστος ενδιαφέρεται περισσότερο για σέξι φωτογραφίσεις στο χώρο του modeling: «Οι σέξι φωτογραφίες με ενδιαφέρουν περισσότερο γιατί είναι πολύ κοντά στο στιλ μου» εξηγεί ο ίδιος.

 

 

Για να είναι σε τέλεια φόρμα ο Χρήστος γυμνάζεται μιάμιση ώρα πέντε μέρες την εβδομάδα: «Προπονούμαι δυνατά και μάλιστα κάνω πολύ αεροβική και φυσικά βάρη. Έχω ένα σκληρό πρόγραμμα διατροφής που το τηρώ στην εντέλεια».

 

 

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Χρήστος είναι ελεύθερος το τελευταίο χρόνο, προερχόμενος όμως από μια τετράχρονη σχέση!

 

 

STATS:

Ηλικία: 24χρ

Ύψος: 1.76 cm

Κιλά:  95 Kg

Τόπος Διαμονής: Λεμεσός

Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος

Facebook: Christos Petrou

Instagram: Christospetrou09