fbpx

6 τύποι γυναικών που σίγουρα δεν θα ήθελες να μπλέξεις

6 τύποι γυναικών που σίγουρα δεν θα ήθελες να μπλέξεις

Μπορεί να σου την πέφτει με σίγουρο το …κρεβάτι έστω για μια φορά όμως εσύ μέσα σου νιώθεις ότι χτυπάει ένα καμπανάκι που σου λέει όχι.

Είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης του κάθε άντρα που τον προφυλάσσει από τις …κακοτοπιές! Τι γίνεται όμως όταν αυτό το ένστικτο δεν λειτουργεί ή επηρεάζεται από άλλες καταστάσεις, όπως την παρατεταμένη αγαμία;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα αποκωδικοποιήσεις το πρωινό μήνυμα εκείνης που γνώρισες χθες!

 

Γι αυτό τον λόγο είναι καλό να ενημερωθείς για έξι τύπους γυναικών που δεν κάνουν ούτε για σένα ούτε για κανέναν άλλο άντρα και καλό θα είναι να τις αποφύγεις ότι και αν σου προσφέρουν.

Δες ποιο είναι αυτοί οι τύποι:

 

  1. Εκείνη που δεν έχει στόχους στη ζωή της

Όταν λέμε στόχους, δεν εννοούμε να φαντάζονται τον εαυτό τους σώνει και ντε σε μία καρέκλα πολυεθνικής. Μιλάμε για βασικά πράγματα. Να ξεκινήσουν μία δική τους δουλειά. Να ασχοληθούν με κάτι καινούργιο, όπως ένα χόμπι. Να κυνηγήσουν έστω μία προαγωγή. Μπορεί στην πρώτη σκέψη να πιστεύεις ότι δεν σε νοιάζει και ιδιαίτερα, αλλά μία γυναίκα χωρίς τον παραμικρό στόχο, δεν βοηθάει μία σχέση να στεριώσει. Πολύ περισσότερο, επειδή δεν θα μπει ποτέ στη διαδικασία να καταλάβει και να σεβαστεί τους δικούς σου στόχους. Αν λοιπόν μέχρι τώρα προτιμούσες εκείνες που η μόνη ζωή που γνωρίζουν είναι ποτά-φαγητά-τηλεόραση-σεξ, καιρός να αναζητήσεις το κάτι παραπάνω. Θα κάνει καλό τόσο σε σένα όσο και στην ίδια την σχέση.

 

  1. Με την πρώην σου

Όχι ρε φίλε, γιατί; Για να έχει φτάσει ως εκεί η κατάσταση, σημαίνει πως υπήρξε  μία σειρά πραγμάτων που δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε. Περσινά ξινά σταφύλια. Κακά τα ψέματα, αυτές οι προσπάθειες σπάνια δουλεύουν. Ή δουλεύουν για λίγο κάνοντας τα πράγματα χειρότερα από ότι τα άφησες. Εντάξει, δεν μας φαίνεται και παράλογο ότι υπάρχουν άντρες που προσπαθούν να το «παλέψουν» για την σχέση, αλλά άπαξ και αυτή έχει τελειώσει, ποιος ο λόγος να γυρίζεις πίσω; Ή να ψάχνεις στον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού για άλλες πρώην; Βγες έξω, γνώρισε κόσμο ή δώσε και μια ευκαιρία στο online dating. Αλλά όχι πάλι στο ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό.

 

  1. Αυτή που έχει περίεργες φίλες

Όχι όχι, αδερφέ. Δεν αξίζει σε κανέναν αυτό.

 

  1. Αυτή που δεν σε «ψήνει» και τόσο πολύ

Η κλασσική λανθασμένη τακτική του «εντάξει δεν με χαλάει». Δεν σε φτιάχνει και όμως σωστά; Είναι εκείνες οι γυναίκες που βγαίνεις μαζί τους, αλλά δεν είσαι και πολύ σίγουρος πως θέλεις κάτι να κάνεις. Υπάρχει πάντα κάτι που σε χαλάει και που δε θες να το παραδεχτείς, επειδή δεν υπάρχει τίποτε άλλο στον ορίζοντα. Αυτή όμως δεν είναι λύση. Δεν θα δώσεις ποτέ το 100% σου και όταν εμφανιστεί κάτι καλύτερο, θα ρίξεις σουτ στο δόλιο το κορίτσι. Όχι ρε μαν δεν είναι ηθικό αυτό, μαλακία είναι. Σαν φίλοι θα σου πούμε: στη ζωή σου μην βολεύεσαι με ημίμετρα. Όχι μόνο με τις γυναίκες. Στα πάντα. Ο άνθρωπος που βολεύεται με την μετριότητα, δεν είναι ποτέ καλός σε τίποτα.

 

  1. Εκείνη που δεν ξέρει τι θέλει

Η χειρότερη κατηγορία στο σύμπαν. Όλα εντάξει αν θέλει σχέση. Πόσο μάλλον αν θέλει μόνο σεξ. Ξεκαθαρισμένα πράγματα από την αρχή. Αυτή όμως που δεν ξέρει τι θέλει, είναι πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημα. Την μία μπορεί να είναι τρυφερή μαζί σου και την άλλη να απορεί που βρήκες το θάρρος να την ακουμπάς. Είναι αυτές που πιέζονται με το παραμικρό, που χρειάζονται συνεχώς χρόνο, που περνάνε ζόρικα (λες και οι υπόλοιποι την περνάμε ζάχαρη), που κανείς δεν τις καταλαβαίνει και πολλά άλλα. Κανένα πρόβλημα, μπορούν να συμπεριφέρονται όπως θέλουν. Απλά χωρίς εμάς δίπλα τους.

 

  1. Εκείνη που είναι λίγο τρελή

Είναι αυτές οι τύπισσες που πετάνε κάτι μοναδικά «μαργαριτάρια» στα ραντεβού τους. Ατάκες που ούτε οι ίδιες ξέρουν γιατί τις λένε και που συνήθως κάνουν τον κόσμο να τρέχει μακριά τους. Ή και όχι. Δεν υπάρχει κανένας  λόγος να δοκιμάσεις να κάνεις κάτι, με μία τύπισσα που σου λέει ότι παρακολουθούσε τον ένα πρώην, που έχει σπάσει το αμάξι του άλλου, που έχει πετάξει μπογιές στη νυν ενός άλλου κ.ο.κ. Όχι φίλε μου. Αν κάνεις κάτι, από εκεί και πέρα τα θέλεις και τα παθαίνεις.