fbpx

#14112018

#14112018

  • Oι κοντοί άνδρες έχουν τα πρωτεία στην απιστία, αποκαλύπτει έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, που έγινε σε δείγμα 1000 ανδρών από όλη τη χώρα και εξέτασε δύο παραμέτρους: το ύψος τους και την πολυγαμικότητά τους. Ως βραχύ ύψος θεωρήθηκε το 1.60-1.70 και ως μεγάλο ύψος το 1.80 και πάνω. Όπως διαπιστώθηκε, οι κοντοί άνδρες ήταν πολύ περισσότερο πολυγαμικοί, παρουσιάζοντας σχεδόν διπλάσια ποσοστά απιστίας από τους ψηλούς, ενώ οκτώ στους δέκα κοντούς άνδρες είχαν παράλληλες σχέσεις και μόνο ένας στους δέκα ψηλούς ήταν πολυγαμικός.
  • Μπορείς να κάνεις κατακόρυφο; Θέλεις να κάνεις και δεν κάνεις επειδή θεωρείς ότι δεν είναι κάτι καλό; Όπως και να έχει η κατακόρυφος άσκηση δεν είναι μόνο για τους αθλητές της ενόργανης αλλά και για σένα. Είναι μια άσκηση που σου προσφέρει οφέλη, όσο και αν αυτό δεν φαίνεται! Είναι μια άσκηση που για κάποιους φαντάζει ως ταμπού ενός απραγματοποίητου όνειρου… όμως τελικά είναι μια στάση που μπορούν όλοι με τα κατάλληλα progresions και τις προσαρμοσμένες προασκήσεις να καταφέρουν.
  • Τον λόγο για τον οποίο οι γυναίκες παχαίνουν πιο εύκολα και αδυνατίζουν πιο δύσκολα από τους άνδρες θεωρούν ότι βρήκαν επιστήμονες από τη Σκωτία. Όπως αναφέρουν, η λύση του μυστηρίου βρίσκεται στον εγκέφαλο και στις διαφορές που υπάρχουν στα δύο φύλα στη δράση ορισμένων ορμονών οι οποίες αποκαλούνται πεπτίδια POMC και παίζουν ρόλο στη ρύθμιση της όρεξης.
  • Ξύρισμα ουσιαστικά κάνει απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος με αποτέλεσμα αυτά να ανανεώνονται συνεχώς. Όταν το δέρμα σου είναι κάτω από τη γενειάδα φυσικά και δεν γίνεται αυτή η διαδικασία. Με την γενειάδα δεν γίνεται σωστά η απαραίτητη καθαριότητα και ενυδάτωση του δέρματος με αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου το δέρμα να ξεραίνετε και κατά συνέπεια να γερνάει.