fbpx

Τζον Τραβόλτα – Ολίβια Νιούτον Τζον: Νοσταλγικό reunion με τα ρούχα του Grease

Τζον Τραβόλτα – Ολίβια Νιούτον Τζον: Νοσταλγικό reunion με τα ρούχα του Grease

Σαράντα χρόνια μετά την προβολή της ταινίας που τους έκανε διάσημους, ο Τζον Τραβόλτα και η Ολίβια Νιούτον Τζον, φόρεσαν ξανά τα κοστούμια του Grease και περπάτησαν χέρι-χέρι σε ένα νοσταλγικο reunion.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Στη νέα ταινία του Σκορσέζε μαζί οι Ντι Κάπριο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

 

Πέρασαν 41 χρόνια, από τον Ιούνιο του 1978- όταν έκανε πρεμιέρα το μιούζικαλ «Grease», η ερωτική -μετά μουσικής- ιστορία δυο Αμερικανών εφήβων, του ΝτάνιΖούκο (Τζον Τραβόλτα) και της ΣάντιΌλσον (Ολίβια Νιούτον Τζον), εκτινάσσοντας το κασέ των ηθοποιών και κάνοντάς τους διάσημους.

 

 

Τέσσερις δεκαετίες μετά, ο «Ντάνι» και η «Σάντι» βρέθηκαν ξανά μαζί. Φόρεσαν τα εμβληματικά κοστούμια τους και επανενώθηκαν για ένα event, με πολλή μουσική, χορό και άρωμα 50’s. Ο Τζον Τραβόλτα και η Ολίβια Νιούτον Τζον έκαναν το νοσταλγικό reunion για το «Meet n’ Greasemoviesing-a-long» στη Φλόριντα.

 

 

Όπως και τότε, έτσι και τώρα, το ζευγάρι περπάτησε ξανά χέρι-χέρι και η «Σάντι» φορούσε την κίτρινη φούστα που «πέταξε» στο τέλος της ταινίας, για να φορέσει δερμάτινο τζάκετ και κολάν και να κατακτήσει οριστικά τον ήρωα που υποδυόταν ο Τραβόλτα. Το κατάμεστο Αμφιθέατρο CoralSky στο PalmBeach της Φλόριντα, γεμάτο από χιλιάδες φανς που έζησαν και πάλι την ατμόσφαιρα των ΄50ς.

Το σόου έγινε για την ενίσχυση του ιδρύματος ONJ CancerCentre, το οποίο ίδρυσε η Ολίβια Νιούτον Τζον, μετά από τη μάχη της με τον καρκίνο. «Πρώτη φορά με τα κοστούμια από τότε που γυρίσαμε την ταινία! Είμαι ενθουσιασμένη» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram η γνωστή ηθοποιός, ενώ ο Τραβόλτα είπε ότι όλος ο κόσμος είναι το Grease.

 

View this post on Instagram

Grease will ALWAYS be the word.

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

 

ΠΗΓΗ: CNN