Στα «Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι» παραδοσιακά ή στο σπίτι με ντιλίβερι!
0 comments
Μπορεί ο μπακαλιάρος να τρώγεται παραδοσιακά την 25η Μαρτίου, όμως στη Θεσσαλονίκη τον προτιμούν και το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου φυσικά που αλλού στα ιστορικά «Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά που δεν ξέρεις για το αγαπημένο σου ουίσκι είναι ενδιαφέροντα!
Εκεί μπορείς να απολαύσεις τον παραδοσιακό μπακαλιάρο με όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τον κορωνοϊό στο ιστορικό μαγαζί στο λιμάνι ή να τον παραγγείλεις ντιλίβερι και να τον απολαύσεις σπίτι σου μαζί και με άλλες ψαρολιχουδιές αν θέλεις!
Το φιλέτο μπακαλιάρου μαζί με χειροποίητη σκορδαλιά, φρεσκοκομμένες πατάτες ροδέλες, μία καυτερή πιπεριά και ρετσίνα είναι το κλασσικό παραδοσιακό μενού που θα σου χαρίσει μία αξέχαστη γευστική εμπειρία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μάντεψε γιατί ίσως χρησιμοποιείς λάθος ζυμαρικό στα μακαρόνια με κιμά
Μάθε ποιος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς που κατέπληξε το Γουίμπλεντον
Εξοργιστικό! Το κολασμένο πάρτι των «Bolichicos» του Μαδούρο εν μέσω πανδημίας
Να γιατί η Ιός είναι από τα 100 εντυπωσιακότερα νησιά του κόσμου
Δες ένα δυνατό πρόγραμμα 4 ασκήσεων για τους θωρακικούς σου!
Lisa Moreaux: Σπουδάζει οικονομικά αλλά ξεσηκώνει με τις καμπύλες της