fbpx

Έτσι θα κάνεις σχέση με εκείνη που γνώρισες το σαββατοκύριακο!

Έτσι θα κάνεις σχέση με εκείνη που γνώρισες το σαββατοκύριακο!

Πήγες για μια βουτιά στη πισίνα και νάσου η γνωριμία. Λίγο τα πλατσουρίσματα, λίγο η φασαρία της παρέας και έτυχε να την γνωρίσεις ανάμεσα σε πολλές συγνώμες για το βιβλίο που της έβρεξες άθελα σου.

Και μετά ήρθε η επόμενη κουβέντα και η επόμενη, τόσο που άφησες τους κολλητούς μόνους τους με τον πρώτο «πάγο» να σπάει στη ζέστη της πισίνας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 7 σημάδια για να μάθεις αν ταιριάζετε πραγματικά

 

Όμως τα ωραία και χαλαρά του σαββατοκύριακου τελείωσαν και ανταλλάξατε τρόπους επικοινωνίας. Και ιδού το ερώτημα: Πως επικοινωνείς; Τι λες;

Να θυμάσαι όμως, πως στις γυναίκες αρέσει η πρόκληση και οι άντρες που δεν είναι πάντα διαθέσιμοι. Μπορείς απλά να καθυστερήσεις να έρθεις σε επαφή, όχι όμως περισσότερο από δύο ή τρεις μέρες.

Και μια καλή επαφή είναι τα μηνύματα, αλλά μην περιμένεις πολύ για να στείλεις όπως είπαμε.

Υπάρχει μια πεποίθηση πως όταν κάποιος βιάζεται να στείλει μήνυμα, φαίνεται «λυσσασμένος». Αυτό όμως δεν ισχύει. Όταν κάνεις νωρίς την πρώτη κίνηση το άτομο στο οποίο στέλνεις καταλαβαίνει πως νοιάζεσαι πραγματικά και πως σε ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει κανόνας των τριών ημερών, όπως έλεγαν στη σειρά How I Met Your Mother. Αν σε ενδιαφέρει, μην περιμένεις πολύ να στείλεις.

Το γεγονός ότι δεν έχετε έρθει σε πολύ επαφή ακόμα, δεν σημαίνει πως πρέπει να μιλάς στον άλλο λες και είναι ξένος. Γίνε πιο ανοιχτός και μίλα όπως θα μιλούσες σε μια φίλη σου. Δείχνει θάρρος και αυτοπεποίθηση αυτή η κίνηση και σου δίνει μπόνους, γιατί στις γυναίκες αρέσει να έχει αυτοπεποίθηση το αρσενικό που τις φλερτάρει.

Smart is the new seχy. Δεν το λένε τυχαία αυτό παιδιά. Ένα έξυπνο αστείο ή ένα έξυπνο σχόλιο σε κάτι μπορούν να σε ανεβάσουν στα μάτια της κοπέλας που θες. Στις γυναίκες αρέσει να μπορεί ο άλλος να τους κάνει να γελάνε με έξυπνο τρόπο. Ακόμα και αν κάποιος δεν είναι πολύ ωραίος, αν έχει χιούμορ, πάντα θα έχει πιθανότητες με μια κοπέλα. Και αυτό φυσικά ισχύει και για το φλερτ με μηνύματα.

Μην στείλεις αργά το βράδυ. Το πιο πιθανό θα είναι να κοιμάται και να την ενοχλήσεις. Αν θέλεις να της δείξεις πως σε νοιάζει, προτίμησε να της δείξεις πως την σκέφτεσαι ακόμα και στη δουλειά και όχι μόνο πριν πας για ύπνο. Αν έχει μια πιεστική μέρα, ένα μήνυμά κατά τη διάρκεια της δουλειάς της, μπορεί να την ξεκουράσει και να την κάνει να χαμογελάσει, πράγμα πολύ θετικό για εσένα.

Όταν έρθει η ώρα και επικοινωνήσεις μη της ζητήσεις απλά να βγείτε. Μην της πεις απλά ένα «τι θα έλεγες να βγούμε το Σάββατο» είναι προτιμότερο να της πεις «Πώς θα σου φαινόταν ένα καταπληκτικό ταϊλανδέζικο εστιατόριο στην παραλία, που έχει και υπέροχα cocktails, για αυτό το Σάββατο;».