fbpx

Έτσι θα πλησιάζεις την άγνωστη που σου αρέσει!

Έτσι θα πλησιάζεις την άγνωστη που σου αρέσει!

Αν πλησιάσεις μια γυναίκα με το σωστό τρόπο τότε θα είναι δύσκολο να σε απορρίψει και να μη συνεχίσει τη συνομιλία σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά αν είσαι Millenial μπορείς να βελτιώσεις το σεξ που κάνεις;

 

Το να προσεγγίσεις μια κοπέλα που έχεις δει έξω και σου αρέσει δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν δεν υπάρχει κανένας συνδετικός κρίκος. Είναι αλήθεια μάλιστα ότι οι πιθανότητες αποτυχίας είναι αρκετές. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές τεχνικές για να πιάσεις κουβέντα με μια κοπέλα που δύσκολα θα αποτύχουν.

Δες λοιπόν πως να πιάσεις κουβέντα με κάποια που σου αρέσει!

 

Ζήτα οδηγίες

Ένας εύκολος τρόπος να προσεγγίσεις μια κοπέλα και να ανοίξεις συζήτηση, κυρίως αν περπατάς στο δρόμο, είναι να της ζητήσεις οδηγίες για ένα μέρος. Προφανώς οι οδηγίες αποτελούν πρόφαση αλλά θα σου δώσουν την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί της, χωρίς να τη φέρεις σε δύσκολη θέση ή να μπεις κατευθείαν στο ψητό.

 

Κάνε ένα κομπλιμέντο- Πως να πιάσεις κουβέντα

Για όλους τους ανθρώπους τα κομπλιμέντα αποτελούν ένα boost στην αυτοπεποίθηση μας και μας κάνουν να νιώθουμε ωραία. Μπορείς λοιπόν να πεις σε μια κοπέλα που είδες έξω τι σου άρεσε πάνω της και σου κέντρισε το ενδιαφέρον. Είναι πολύ σημαντικό να μη το παρακάνεις με τα κομπλιμέντα και φανείς υπερβολικός. Ακόμα, μεγάλη σημασία έχει ο τρόπος που τα εκφράζεις καθώς σίγουρα δε θέλεις να την κάνεις να αισθανθεί αμήχανα.

 

Κάνε μια ενδιαφέρουσα ερώτηση

Ένας ιδιαίτερος τρόπος να πλησιάσεις μια κοπέλα είναι να της κάνεις μια ενδιαφέρουσα ερώτηση! Για παράδειγμα, μπορείς να ρωτήσεις κάτι του τύπου “αν ήσουν ζώο ποιο ζώο θα ήσουν”. Σίγουρα είναι ένας τολμηρός τρόπος που δε τολμούν πολλοί αλλά αν το έχεις με το λέγειν τότε θα καταφέρεις να φανείς ενδιαφέρων κι όχι περίεργος!

 

Ζήτα τη γνώμη της για κάτι- Πως να πιάσεις κουβέντα

Μια καλή ευκαιρία για να πιάσεις κουβέντα με μια κοπέλα που είδες είναι να τη ρωτήσεις τη γνώμη της για κάτι. Μπορείς δηλαδή να πεις “Είμαστε εδώ με τον φίλο μου και διαφωνούμε για το φαγητό σε αυτό το μαγαζί. Εσένα πως σου φαίνεται;”. Είναι ένας ήπιος τρόπος προσέγγισης που προκαλεί την κοπέλα να σου πει κάτι παραπάνω από ένα ναι ή ένα όχι και να σου δώσει πάτημα για κουβέντα.

 

Πήγαινε και απλά συστήσου

Κάποιες φορές ο πιο ειλικρινής τρόπος προσέγγισης είναι και ο πιο πετυχημένος! Έτσι, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να πας σε εκείνη που σου άρεσε και απλά να της συστηθείς.  Πρόκειται για έναν απλό τρόπο που ωστόσο δε συνηθίζεται συχνά οπότε είναι πιθανό η ειλικρίνεια σου να την κερδίσει!