fbpx

Έτσι κάνεις γρήγορα και γκουρμεδιάρικια την πιο λαχταριστή γεμιστή ομελέτα

Έτσι κάνεις γρήγορα και γκουρμεδιάρικια την πιο λαχταριστή γεμιστή ομελέτα

Η ομελέτα είναι ένα φαγητό που τρώγεται όλες τις ώρες. Γίνεται γρήγορα και είναι θρεπτική και νόστιμη. Όμως αν την κάνεις γεμιστή ή αλλιώς τυλιχτή γίνεται ακόμα πιο νόστιμη.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα φτιάξεις την γνήσια pasta alla Νorma

 

Δεν θέλει πολλά, αρκεί να επιλέξεις τα υλικά της γέμισης και να την φτιάξεις.

Εμείς σου προτείνουμε την εξής συνταγή που είναι δοκιμασμένη και απλή:

 

Τα υλικά:

2-3 αυγά

4-5 λεπτές φέτες τομάτα

3-4 φέτες πιπεριά

2 φέτες τυρί του τοστ

2 φέτες καπνιστή γαλοπούλα

2 κουταλάκια γάλα

3 κουταλιές φέτα τριμμένη

1 κουταλιά λάδι

 

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Σε ένα τεφάλ ρίχνουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε και τα αυγά και χαμηλώνουμε την φωτιά. Όταν από κάτω ψηθεί και από πάνω δεν είναι πολύ υγρή με την βοήθεια ενός πιάτου την γυρίζουμε και από την άλλη.

 

 

Αμέσως στρώνουμε στην μισή μεριά της ομελέτας την φέτα, το τυρί του τοστ, την γαλοπούλα, τομάτα, την πιπεριά και λιγο αλατάκι πιπεράκι.

 

 

Μόλις ψηθεί από κάτω και λιώσει και λίγο το τυράκι διπλώνουμε την ομελέτα σηκώνοντας με μια σπάτουλα την μεριά αυτή που δεν έχει τα υλικά και σκεπάζοντας την άλλα μεριά. Μοιάζει οπτικά με καλτσόνε και τρώγεται αμέσως.