fbpx

Αυτοκίνητο ή μηχανή; 8 συγκρίσεις που δείχνουν τη πιο «παθιασμένη» σχέση του άντρα

Αυτοκίνητο ή μηχανή; 8 συγκρίσεις που δείχνουν τη πιο «παθιασμένη» σχέση του άντρα

Οι άντρες έχουμε πάθος με την ταχύτητα. Έχουμε πάθος με την αυτοκίνηση. Έχουμε και πολλά άλλα πάθη αλλά εκείνα που κινούνται πάνω σε τέσσερις ή δύο τροχούς είναι τα πιο μεγάλα. Αλλά ποιοι είναι οι πιο …παθιάρηδες οδηγοί των αυτοκινήτων ή των μοτοσικλετών;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 απλοί και ευγενικοί τρόποι να αντιμετωπίζεις έναν επικίνδυνο οδηγό αυτοκινήτου

 

Οι συντάκτες του Activeman επιχείρησαν μια σύγκριση ρώτησαν, ερεύνησαν και δες τι ανακάλυψαν:

 

  1. Η καθαριότητα

Οι περισσότεροι οδηγοί αυτοκινήτων αμελούν την καθαριότητα του αυτοκινήτου τους αντίθετα με τους μηχανόβιους που …σκουπίζουν και την παραμικρή σκόνη κυρίως από το ντεπόζιτο!

 

  1. Η περιποίηση

Οι περισσότεροι οδηγοί μοτοσικλετών αφιερώνουν τουλάχιστον μια ώρα την εβδομάδα για να ξεπλύνουν τη μηχανή τους και να λαδώσουν την αλυσίδα κάτι που δεν κάνουν οι περισσότεροι οδηγοί αυτοκινήτων.

 

  1. Τα μαστορέματα

Ελάχιστοι οδηγοί αυτοκινήτων μαστορεύουν το όχημα τους. Αντίθετα με τους μηχανόβιους που γνωρίζουν τα πάντα μέχρι και το τελευταίο …κουζινέτο του κινητήρα τους!

 

  1. Το θεωρούν απλά …μεταφορικό

Για τους οδηγούς των αυτοκινήτων το αυτοκίνητο μπορεί να είναι πάθος αλλά ταυτόχρονα το μεταχειρίζονται απλά ως μεταφορικό μέσο. Η διαφορά με τους μηχανόβιους είναι ότι αν και χρησιμοποιούν τη μηχανή τους ως μεταφορικό μέσο δεν χάνουν την ευκαιρία να …πεταχτούν για μια γκαζιά γιατί δεν θεωρούν απλό μεταφορικό μέσο!

 

  1. Το χαιδευτικό

Ελάχιστοι οδηγοί αυτοκινήτων αποκαλούν το όχημα τους με κάποιο χαϊδευτικό όπως «το μωρό μου»  η «αγάπη μου» και άλλα. Λένε απλώς το αυτοκίνητο ενώ οι μηχανόβιοι δίνουν στη μηχανή χαϊδευτικά παρόμοια με εκείνα που αποκαλούν τη σύντροφο τους με αποτέλεσμα κάποιες φορές να προκαλούνται …παρεξηγήσεις!!!

 

  1. Η μηχανή είναι θηλύκια

Το αυτοκίνητο είναι πάντα «το» δηλαδή ουδέτερο αν εξαιρέσεις κάποιες μάρκες που έχουν θηλυκά υποκοριστικά όπως οι BMW που «ακούνε» στο …μπέμπα. Οι μηχανές είναι όλες θηλυκές από τη μέρα που κατασκευάστηκαν!

 

  1. Τη μηχανή τη νιώθεις…

Η μηχανή όταν γκαζώνει τη νιώθει ο αναβάτης εντελώς διαφορετικά απ΄ ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου το όχημα του.

 

  1. Οι …κακουχίες δένουν

Βρέχει, χιονίζει η κάνει καύσωνα ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν καταλαβαίνει και πολλά. Ο λόγος το κλιματιστικό ή απλά το καλοριφέρ ή το αιρκοντίσιον. Αντίθετα ο αναβάτης της μηχανής νιώθει μαζί με εργαλείο του όλους τους καιρούς και αυτό αποτελεί ένα μεγαλύτερο πάθος από εκείνο των τεσσάρων τροχών!

Επομένως οι συντάκτες του Activeman.gr κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η πιο παθιασμένη σχέση είναι του αναβάτη με τη μηχανή του!