fbpx

Διάβασε την ενδιαφέρουσα ανάρτηση του Βασίλη Παντελάκη που ζητάει στήριξη!

Διάβασε την ενδιαφέρουσα ανάρτηση του Βασίλη Παντελάκη που ζητάει στήριξη!

Είναι μια ανάρτηση σπάνια που ξενίζει, όμως για την τραγική ελληνική πραγματικότητα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μάλλον μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η …ανασφάλεια των αγώνων μοτοσικλέτας και οι ευθύνες της ΑΜΟΤΟΕ

 

Η ανάρτηση του Βασιλή Παντελάκη στο προσωπικό του προφίλ στο Faceboοκ που ευγενικά ζητάει χορηγούς για να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του προς το MotoGP κινεί το ενδιαφέρον αλλά παράλληλα δείχνει την τραγική πραγματικότητα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό που περισσότερο διώχνει παρά προσελκύει χορηγούς, αντίθετα φυσικά με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη.

 

 

Όπως συμβαίνει στο μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού αθλητισμού οι χορηγοί είναι δυσεύρετοι κυρίως λόγω έλλειψης οργάνωσης. Δυστυχώς στον μηχανοκίνητο αθλητισμό τα πράματα είναι χειρότερα.

Ο Βασίλης Παντελάκης έχει μια πολύ δυνατή πορεία σε αγώνες στο εξωτερικό, με την καλύτερη του περίοδο φέτος στο Ιταλικό πρωτάθλημα ταχύτητας CIV οπού στην κατηγορία που αγωνίζεται (premoto3) έχει ένα βάθρο και είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας αναμεσά σε 32 οδηγούς.

Μάλιστα ο Παντελάκης είναι ο μεγάλος νικητής για την χρυσή φανέλα (Virtual Golden Bib) του Red Bull MotoGP Rookies Cup 2021 τον περασμένο Σεπτέβριο. Μια νίκη ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμέτοχες από όλο  τον κόσμο.

Δες την ανάρτηση του Βασίλη Παντελάκη στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook που αναδημοσιεύει το Activeman.gr σε μια ελάχιστη συνεισφορά στη προσπάθεια που κάνει ο αθλητής ώστε να δημοσιοποιηθεί ακόμα περισσότερο η προσπάθεια του Βασίλη Παντελάκη:

 

“Χορηγικό πλάνο 2022

Γεια σε όλους.?

Μια πετυχημένη αγωνιστική χρονιά μόλις τελείωσε. Πραγματικά είναι συγκινητικό,Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που πιστεύουν  και στηρίζουν το όνειρο μου να γίνει πραγματικότητα.

Για το 2022 οι στόχοι και οι οικονομικές απαιτήσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Γι’ αυτό το λόγο όποιος έχει την πρόθεση και τη δυνατότητα  και θέλει να μπει στην ομάδα των χορηγών μου να γίνει συνοδοιπόρος στην προσπάθεια μου να φτάσω στο moto GP,

μπορεί να επικοινωνήσει στέλνοντας μήνυμα η e-mail στο contact@vasilispanteleakis.com