fbpx

Να γιατί το σεξ στο καλοκαίρι σου φαίνεται …κάπως περίεργο!

Να γιατί το σεξ στο καλοκαίρι σου φαίνεται …κάπως περίεργο!

Το σεξ του καλοκαιριού όχι μόνο διαφέρει από εκείνο του χειμώνα αλλά πολλές φορές μας φαίνεται λίγο περίεργο και ειδικά αν μέσα στο καλοκαίρι έχεις βρει τον άνθρωπο σου και θέλεις η σχέση σου να κρατήσει και τον χειμώνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα κάνεις το σεξ να διαρκεί …και να …διαρκεί για πολύ ώρα!

 

Είναι αποδεδειγμένο ότι το καλοκαίρι εξάπτεται η φαντασία για σεξ, όμως η πράξη δεν είναι και ότι το καλύτερο και δες το γιατί:

 

  1. Δεν υπάρχει η χαρά του αισθησιακού αργού γδυσίματος!

Δεν φοράς πολλά ρούχα για να το κάνεις. Μία μπλούζα και ένα σορτς, δε φτιάχνουν την κατάσταση που θέλεις να δημιουργήσεις!

 

  1. Κανείς δεν μυρίζει ωραία στο τέλος μία ζεστής μέρας

Η αλήθεια είναι πως σίγουρα θα έχεις ιδρώσει μέσα στη μέρα σου. Και όσο και να μην μυρίζει ο ιδρώτας σου, δε θα έχεις αυτό το άρωμα φρεσκάδας που θα ήθελες να έχεις όταν θα κάνεις σεξ!

 

  1. Κάνει πολύ ζέστη για να σου αρέσει

Η σωματική επαφή είναι το παν στο σεξ. Πώς αλλιώς μπορεί να γίνει, άλλωστε; Αλλά, αν έχει 40 βαθμούς έξω, τότε δεν αντέχεις να σου αγγίζουν ούτε το χέρι!

 

  1. Κολλάτε και οι δύο σας λίγο

Ξέρεις ο ιδρώτας είναι λίγο κολλώδης. Οπότε, με το που αγγίζεις τον άλλο απλά κολλάει το χέρι σου. Δεν είναι και ότι καλύτερο!

 

  1. Αν έχεις καεί από τον ήλιο… απλά μη κάνεις σεξ!

Αν έχεις κάνει το πρώτο σου μπάνιο και έχεις καεί παντού κάθε άγγιγμα είναι σαν να σε μαστιγώνουν, άρα το σεξ τι το θέλεις; Εκτός βέβαια αν είσαι βιτστιόζος!