fbpx

Πως ο Matthew Noszka έκανε 1εκ. περιουσία μέσω των social media!

Πως ο Matthew Noszka έκανε 1εκ. περιουσία μέσω των social media!

Κάποια μοντέλα αρχίζουν τη σταδιοδρομία τους σε μια νεαρή ηλικία. Άλλοι πάλι μπαίνουν στον κόσμο του modeling τυχαία και χωρίς κανέναν σχεδιασμό επειδή τους είδε κάποιος φωτογράφος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Άγγελος Πιρικκής: Από μηχανικός αυτοκινήτων στο modeling

 

Αυτό ακριβώς συνέβη με τον Matthew Noszka, ο οποίος είναι πλέον ένας από τους πιο επιτυχημένους αμερικανούς ηθοποιούς και μοντέλα και με 900.000 περίπου ακολούθους στο Instagram.

 

 

Ο Matthew Noszka γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανίας και έχει πολωνική, ιρλανδική, σουηδική και ισπανική καταγωγή. Έχει ύψος 1,88 μ. και ζυγίζει 75 κιλά. Είναι ο Σκορπιός στο ζώδιο αφού γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1992.

 

 

Όμως ο Matthew δεν προόριζε τον εαυτό του για μοντέλο και μετέπειτα ηθοποιό. Μετά την αποφοίτηση του από το Γυμνάσιο Chartiers Valley, πήγε στο Πανεπιστήμιο Point Park με υποτροφία από το μπάσκετ. Εκεί όμως δεν ασχολήθηκε με τον αθλητισμό αλλά με τα οικονομικά και την επιχειρηματικότητα, κάτι που θα του ήταν χρήσιμο χρόνια αργότερα αφού έχει στήσει τη δική του επιχείρηση πώλησης αυτοκινήτων.

 

 

Παράλληλα με τη σχολή του αλλά και μετά ο Noszka άρχισε να κάνεις διάφορες δουλειές συμπεριλαμβανομένων εργασιών σε κατασκευαστικά έργα.

 

 

Και κάποια στιγμή του ήρθε η ιδέα να αξιοποιήσει τα social media και συγκεκριμένα το instgram. Με τον συνεργάτη και φίλο του έφτιαξε ένα πολύ δυνατό προφιλ στο οποίο έδειχνε τη σκληρή δουλειά τους. Αυτό τυχαία το ανακάλυψε ένας μάνατζερ της Wilhelmina Models και ήρθε σε επαφή μαζί του.

 

 

Από εκεί και πέρα άνοιξε ο δρόμος προς το modeling με πρώτη του δουλειά την παρουσίαση μοντέλων της Nike. Σύντομα άρχισε να δουλεύει με μάρκες όπως οι Moncler, Tom Ford, Hugo Boss και Calvin Klein.

 

 

Η εμπειρία που απέκτησε στη πασαρέλα τον  οδήγησε σε επίδειξη της  H&M το 2015 και από εκεί άνοιξε ο δρόμος για την επιτυχία. Σήμερα έχει συνεργασίες με την Women / 360 στη Νέα Υόρκη και την Elite στο Παρίσι και το Μιλάνο.

 

 

Παράλληλα άρχισε και την καριέρα του στην τηλεόραση μετέχοντας σε σειρές και σε ταινίες. Ο Matthew Noszka εμφανίστηκε στο The Elen DeGeneres Show το 2015, αλλά επίσης έπαιξε και ο Brody στο Tales το 2017, καθώς και ο Jackson στο Star το 2018.

 

 

Σήμερα ο Matthew Noszka έχει συγκεντρώσει περιουσία ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων.