fbpx

Ροζ …σάλος στην F1 φαίνεται ότι θα στοιχίσει τη θέση του Nikita Mazepin στη Haas

Ροζ …σάλος στην F1 φαίνεται ότι θα στοιχίσει τη θέση του Nikita Mazepin στη Haas

Σάλο και σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια κίνηση του 21χρονου πιλότου της Formula 1 με την ομάδα της Haas, Nikita Mazepin, ο οποίος σε βίντεο φαίνεται να αγγίζει το στήθος μιας κοπέλας δίχως τη συγκατάθεσή της.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πιλότοι F1: Κάνουν επικίνδυνο άθλημα αλλά είναι οι καλύτερα αμειβόμενοι αθλητές!

 

Στο βίντεο που προκάλεσε σάλο, ο 21χρονος Nikita Mazepin φαίνεται ενώ κάθεται στην μπροστινή θέση ενός αυτοκινήτου να γυρνά και να θωπεύει το στήθος της Alma del Caribe, μοντέλου από τη Βενεζουέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Η κοπέλα με τη σειρά της απομακρύνει το χέρι του 21χρονου και προχωρά σε μια χειρονομία προς την κάμερα.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media από τον ίδιο, προκάλεσε σάλο και λίγο αργότερα η ομάδα του εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το γεγονός.

«Η Haas δεν συναινεί με τη συμπεριφορά του Nikita Mazepin στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media. Το γεγονός μάλιστα ότι το βίντεο ανέβηκε στα social media θεωρείται αποκρουστικό για την ομάδα. Το θέμα αντιμετωπίζεται εσωτερικά και δεν θα γίνει κανένα άλλο σχόλιο», αναφέρει η oμάδα του.

Η ανάρτηση λίγο αργότερα διεγράφη από το Instagram και ο Ρώσος πιλότος απολογήθηκε σε νέα του δημοσίευση, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη του.

 

 

Πάντως, μετά τον σάλο που προκλήθηκε το μοντέλο από τη Βενεζουέλα επιχείρησε να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας ότι με τον Nikita είναι φίλοι. «Γεια σας. Θέλω να ξέρετε ότι ο Nikita και εγώ είμαστε φίλοι πολύ καιρό και όσα έγιναν στο βίντεο ήταν για πλάκα», έγραψε η Alma del Carive.