fbpx

Το βασανιστικό «blue ball» δεν είναι για …δοκιμές εκτός αν το γουστάρεις!

Το βασανιστικό «blue ball» δεν είναι για …δοκιμές εκτός αν το γουστάρεις!

Οι γυναίκα τον θέλει όλο και πιο δυνατό και ντούρο! Ποιόν θέλει; Τον δικό σου, τον αγαπημένο σου, που θέλει να τον …κάνει δικό της! Και φυσικά λογικό είναι αφού και εσύ και εκείνη καλά περνάτε!!!

Όμως υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι, εκείνες έχουν αιδοίο που απλώς υποδέχεται ενώ εσύ έχεις πέος που …επισκέπτεται το αιδοίο μόνο ως ντούρο και αν δεν είναι τότε εκείνες σε βλέπουν ως ξεζουμισμένο… Και η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι ένα ανδρικό πρόβλημα θέμα που αρκετές φορές έχει αρνητικό αντίκτυπο στις γυναίκες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Υπάρχει ή όχι το πολυσυζητημένο «G» της γυναίκας; Μάθε για να της κάνεις καλό σεξ

 

Ακόμα και να είσαι ντούρος κάποιες είναι τόσο αχόρταγες που θέλουν κι άλλο και ίσως φτάσουν να σου προτείνουν το «blue ball» (σ.σ. πρόκειται για μία κατάσταση προσωρινής συμφόρησης ρεστού στους όρχεις που προκαλείται από παρατεταμένη σεξουαλική διέγερση στον άνδρα χωρίς εκσπερμάτωση ή αποχής από το σεξ).

Από την άλλη βέβαια αυτή η μεθοδολογία βασανισμού του πέους χρησιμοποιείται και από μαζοχιστές και σαδίστριες. Βέβαια δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει φετίχ στο σεξ όμως είναι κάτι που γίνεται ή μπορεί να στο προτείνουν ή απλά να το θέλεις!

Όμως η επαναλαμβανόμενη στύση χωρίς εκσπερμάτιση έχει μακροπρόθεσμη επίδραση στο σώμα;

«Αρχικά να επισημάνουμε πως πρόκειται για ένα πραγματικό γεγονός. Ωστόσο τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για μία ατυχής παρενέργεια της ανυπαρξίας σεξουαλικής δραστηριότητας», αποκαλύπτει ο Dr. John Stites. «Μπορεί να είναι ενοχλητικό αλλά δεν αποτελεί απειλή για τη μελλοντική αναπαραγωγή. Η διακοπή της κλιμάκωσης δεν θα προκαλέσει φυσικές αλλαγές στη δύναμη, τη γονιμότητα, την εκσπερμάτιση ή τη λειτουργία των ουροφόρων οδών».

Ενώ μπορεί να είναι ισχυρός ο πόνος -για μία ή δύο ώρες-, ο Dr. Stites ενημερώνει πως τίποτα άλλο δεν θα συμβεί. Τι σημαίνει όμως το μπλε χρώμα στους όρχεις; «Σε γενικές γραμμές, μπλε απόχρωση ή κυάνωση, μπορεί να συμβεί λόγω τραύματος ή απώλειας της φυσιολογικής ροής αίματος», λέει ο Dr Stites. «Όταν συνδέεται με σοβαρό πόνο ή οίδημα μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα όπως τραυματισμό ή αιμορραγία στο όσχεο, στρίψιμο των όρχεων ή σοβαρή λοίμωξη. Ωστόσο η παρεμπόδιση της σεξουαλικής πράξης δεν οδηγεί από μόνο της σε τέτοιο κίνδυνο». Και κάπου ήρθε η στιγμή για να αναθεωρήσουμε. Η αιτία αυτής της οδυνηρής αίσθησης, που είναι πραγματική, δεν δίνει το δικαίωμα ώστε να πιέσεις τον οποιοδήποτε σε καταστάσεις μη συναινετικού σεξ.