fbpx

Πως το σεξ σου δείχνει ότι η σχέση σας είναι πλέον …φιλική!

Πως το σεξ σου δείχνει ότι η σχέση σας είναι πλέον …φιλική!

Μπορεί να την αγαπάς. Μπορεί να θέλεις να είσαι όλη μέρα μαζί της και να κάνεις ατέλειωτες συζητήσεις, όμως είσαι ικανοποιημένος από το σεξ που κάνετε ή απλώς το δέχεσαι γιατί πρέπει να γίνει και γιατί την θέλεις …αλλά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί το πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό

 

Δες λοιπόν κάποια σημεία που μπορείς να «μετρήσεις» αν πραγματικά την αγαπάς σαν γυναίκα σου ή σαν απλή φίλη:

 

  • Αντιμετωπίσεις το σεξ σαν υποχρεώση

Αντί να χαρείς που την βλέπεις να έχει όρεξη για αγκαλίτσες και φιλάκια, σε πιάνει ένα σφίξιμο για αυτό που προβλέπεται ν’ ακολουθήσει ίσως γιατί γνωρίζεις a priori πως δεν θα περάσεις καλά, αφού ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ίσως λίγο στις αρχές που όλα δείχνουν κάπως πιο ιδανικά, αλλά πάει, πέρασε κι αυτό.

 

  • Δεν την φέρνεις σε οργασμό

Πρέπει να κάτσεις και να σκεφτείς σοβαρά τι συμβαίνει. Διατηρείς μία ερωτική σχέση που προφανέστατα δεν απολαμβάνεις αφού δεν έχεις καταφέρει να την φέρεις σε οργασμό. Δηλαδή λείπει η κορύφωση

 

  • Σε πιάνουν τα γέλια ή τα κλάματα

Κάτι γίνεται πολύ λάθος. Το πράγμα χωλαίνει, σοβαρά τώρα. Δεν έχετε χημεία, δεν σ’ έχει καταλάβει, δεν την καταλαβαίνεις. Σου φαίνεται αστείος ο τρόπος που εκδηλώνεται ερωτικά, τόσο που θες να γελάσεις. ‘Η το αντίστροφο, νιώθεις άβολα με τις κινήσεις της. Παρακαλάς να τελειώσει όλο αυτό να δείτε λίγο τηλεόραση!

 

  • Κανένας ρυθμός

Δεν συγχρονίζεστε ούτε για πλάκα. Αργά εσύ, γρήγορα εκείνη. Φιλιά εσύ, καμία τέτοια διάθεση εκείνη. Σκέφτεσαι την πρώην σου που μπορεί να ήταν ότι ήταν, αλλά στην τελική στο σεξ τουλάχιστον υπήρχε μια σύμπνοια. Ε όχι και να γυρίσεις στην πρώην σου τώρα! Χαλάρωσε!