fbpx

#04062018

#04062018

  • Πολλές μαργαρίνες περιέχουν τρανς λιπαρά, τα οποία είναι πολύ επεξεργασμένη μορφή ακόρεστων λιπαρών, τα οποία με την σειρά τους έχουν συνδεθεί επιστημονικά με την καρδιακή νόσο, το Αλτσχάιμερ και άλλες ασθένειες.
  • Ο στιγμιαίος καφές φραπέ έχει χαμηλότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη από άλλα είδη καφέ. Αυτό δεν είναι αλήθεια για όλες τις μάρκες, αλλά αν διαβάσετε τις ετικέτες, μπορείτε να βρείτε στιγμιαίο καφέ με μόλις 27 mg καφεΐνης ανά μερίδα. Μια μερίδα είναι συνήθως 1 κουταλάκι του γλυκού. Ένα φλιτζάνι από άλλα είδη καφέ έχει τουλάχιστον 95 mg καφεΐνης.
  • Όταν πας για προπόνηση με βάρη χρειάζεται ένα ισορροπημένο γεύμα με υδατάνθρακες και πρωτεΐνες μία με δύο ώρες πριν την προπόνηση με βάρη. Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Οι υδατάνθρακες θα αποτρέψουν την εκφύλιση των μυών, ενώ οι πρωτεΐνες ελέγχουν τη μυϊκή ανάπτυξη και ανάπλαση. Μετά την προπόνηση, ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δίνεται στις πρωτεΐνες. Η καταπόνηση των μυών αποκαθίσταται μόνο με τη βοήθεια των αμινοξέων που βρίσκονται στις πρωτεΐνες. Ένα ρόφημα ορού γάλακτος με βάση το νερό ή το γάλα αμυγδάλου εντός μίας ώρας μετά την προπόνηση είναι μια καλή επιλογή. Μια μπάρα πρωτεΐνης αποτελεί καλή εναλλακτική στην περίπτωση αυτή.
  • Τα πόδια είναι το μέρος του σώματος που υπόκειται στην μεγαλύτερη «ταλαιπωρία» όταν τρέχεις. Ιδρώνουν, ανεβάζουν μεγάλες θερμοκρασίες και να βγάζουν κάλους λόγω της συνεχόμενης τριβής με τα παπούτσια. Από όλα αυτά θα σε προστατέψει μια κάλτσα κατασκευασμένη από υλικά που εξασφαλίζουν επαρκή στήριξη και αποτρέπουν τους ανεπιθύμητους κάλους και φουσκάλες, χωρίς να θυσιάζουν τον αερισμό του ποδιού και την άνεση. Αντιθέτως οι αυξημένες ενισχύσεις που διαθέτουν σε «στρατηγικά σημεία» του ποδιού θα σε προστατέψουν και θα ενισχύσουν την αθλητική σου απόδοση.
  • Ο μέσος πολυεκατομμυριούχος έχει τουλάχιστον 7 διαφορετικές πηγές εισοδήματος. Όταν είσαι υπάλληλος πλήρους απασχόλησης σε ένα αντικείμενο, αγνοείς πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες που δεν μπορείς να αναλάβεις λόγω χρόνου και ενέργειας. Γι’ αυτό, δούλεψε σε πολλά διαφορετικά project, δίνε απλόχερα ιδέες, μην χάνεις ραντεβού για να συζητήσεις νέες προτάσεις και μην απορρίπτεις τίποτα με τη δικαιολογία ότι «δεν είναι στο αντικείμενό σου». Έτσι, διαφορετικοί τρόποι πληρωμών θα ανοιχτούν και -πού ξέρεις;- μπορεί να ανακαλύψεις κάποια νέα κλίση που θα σε κάνει εκατομμυριούχο.
  • Οικονομική λύση να φτιάχνεις το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σου μόνος σου, αλλά αν δεν είσαι μηχανικός, μπορεί αν υπάρξει πρόβλημα και να την πληρώσεις πολλαπλά τη μικροεπισκευή του αυτοκινήτου σου.