fbpx

Έτσι κάνει σεξ ένας πραγματικός μάγκας

Έτσι κάνει σεξ ένας πραγματικός μάγκας

Στο σεξ απελευθερώνονται τα διάφορα συναισθήματα μας και σημεία του χαρακτήρα σου. Την ώρα του πάθους όλα τα άλλα φαντάζουν περιττές πολυτέλειες και έτσι την στιγμή του σεξ βγάζεις τον πραγματικό σου εαυτό.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί αν την δώσεις τον οργασμό …πλέεις σε άγνωστα ….»νερά»

 

Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο της χημείας του κάθε ζευγαριού, δηλαδή είτε ταιριάζει, είτε όχι!

Στο σεξ θα φανεί αν είσαι ένα πραγματικός μάγκας άντρας ή κάποιος …σαλιάρης και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στις περισσότερες.

Δες λοιπόν πως κάνει σεξ ένας πραγματικά μάγκας άντρας:

 

  1. Ελέγχει τις ορμές του

Είναι γελοίο να συμπεριφέρεσαι σα σκυλί σε οίστρο. Όχι μόνο δε γίνεσαι γοητευτικός και …«σεξουάλας» στα μάτια των γυναικών, αλλά χάνεις και τους πόντους που πιθανόν κέρδισες νωρίτερα. Καμία γυναίκα δεν ψάχνει για κάποιον που κάνει σαν κακογαμημένη 50άρα. Θυμήσου το αυτό, την επόμενη φορά που θα πιάνεις το τζιν σου προκλητικά, θα κοιτάζεις με λάγνο βλέμμα και θα δαγκώνεις τα χείλη σου έτοιμος να ορμήξεις σε κωλαράκια.

 

 

  1. Αποδέχεται τη γυναίκα ως σεξουαλικό ον

Παραπάνω έγραψα να μην κάνεις φανερό το 100% των ορμών σου. Αυτό, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν ή πως ξαφνικά ξέχασες το νεαρό και ντούρο της ηλικίας σου. Ε, κάπως έτσι, αισθάνονται και οι γυναίκες. Ναι, θέλουν κι αυτές σεξ. Ναι, το ευχαριστιούνται (ορισμένες φορές) και ναι, το σκέφτονται πολλές φορές μέσα στη μέρα. Για αυτό, συμπεριφορές σε φάση «Ευχαριστώ που μου κάθισες» είναι ότι πιο ξενέρωτο μπορεί να κάνει κάποιος.

 

  1. Δεν κρίνει

Οι χαρακτηρισμοί «Είσαι χοντρή, είσαι αγύμναστη, είσαι κακή στο στοματικό, δεν ξέρεις από στάσεις… » και άλλα τέτοια δεν είναι αποδεκτά και χαρακτηριστικό ενός μάγκα άντρα. Να το πάρουμε από την αρχή. Αν τη βλέπεις χοντρή κι αγύμναστη, τότε κακώς είσαι μαζί της. Δε φταίει αυτή. Φταίει το χαζό το γούστο σου. Από εκεί και πέρα, οι κακές επιδόσεις στον σεξουαλικό τομέα, είναι στο χέρι σου να αλλάξουν και να βελτιωθούν δραματικά. Καμία δε γεννήθηκε πορνοστάρ. Όλες, βρέθηκαν στα χέρια ενός καλού εραστή που τους έδειξε το δρόμο. Αν δεν είσαι εσύ αυτός, τότε άφησε τις κλάψες κι αποδέξου τη μοίρα σου για κακό κρεβάτι!

 

 

  1. Φλερτάρει

Ναι, ένας άντρας για να κάνει σεξ θα πρέπει πρώτα να τραβήξει την προσοχή. Κι όταν λέμε φλερτ, εννοούμε όλο το πακέτο. Από το βλέμμα και την ατάκα μέχρι και το ντύσιμο και το στυλ του περπατήματος. Όλα παίζουν το ρόλο τους. Όλα θα πρέπει να βγαίνουν φυσικά κι αβίαστα κι όλα θα πρέπει να δίνουν την εντύπωση ενός στιβαρού άντρα που πάνω απ’ όλα ξέρει τι του γίνεται. Όλα τ’ άλλα, είναι θέμα τακτικής και timing.

 

  1. Εκδηλώνεται σωστά

Το φλερτ όμως, δεν είναι το τελευταίο στάδιο. Είναι η προετοιμασία. Είναι το ζέσταμα. Απομένει κάτι τελευταίο. Η επίθεση! Θέλεις να γίνεις ο άντρας που θα της μείνει αξέχαστος; Πολύ απλό. Παίξε με το μυαλό της. Να θυμάσαι, το μυαλό της γυναίκας είναι απείρως πιο σεξουαλικό όργανό από την …κλειτορίδα της. Είσαι σίγουρος πως εστίαζες σωστά μέχρι σήμερα; Δε νομίζω…