fbpx

Ο δεύτερος αγώνας στο Silverstone είναι προβλέψιμος όσο πότε άλλοτε, όπως και το πρωτάθλημα!

Ο δεύτερος αγώνας στο Silverstone είναι προβλέψιμος όσο πότε άλλοτε, όπως και το πρωτάθλημα!

Όπως δείχνουν τα πράματα το να βλέπει κάποιος το πρωτάθλημα της F1 είναι απλώς για να περνά η ώρα χαλαρά και χωρίς σασπένς! Ήταν που ήταν βαρετό το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και τώρα, χτυπημένο από τον κορωνοίο έγινε ακόμα πιο προβλέψιμο!

H«δράση» συνεχίζεται με τον δεύτερο αγώνα στη πίστα του Silverstone!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Με την Ferrari «εκτός» ο Hamilton πάει για άνετο περίπατο στο Silverston και όχι μόνο!

 

Ο LewisHamilton που μπορεί ο να έμεινε εκτός βάθρου στην πρεμιέρα έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακή ρελάνς και κανένας δεν φαίνεται άξιος να του αντισταθεί. Ο μόνος που θα μπορούσε θα ήταν ο Leclerc, αν είχε αξιόμαχο μονοθέσιο που δεν έχει κάτι που ανακοίνωσε και η ίδια η Ferrari!

O μόνος που μπορεί να ακολουθήσει, αγωνιστικά και βαθμολογικά, το δίδυμο της γερμανικής ομάδας, είναι ο MaxVerstappen. Ο οδηγός της RedBullRacing εγκατέλειψε στην πρεμιέρα αλλά έχει τρεις παρουσίες στο βάθρο έκτοτε.

Έτσι ο Βρετανός έχει φτάσει τους 88 βαθμούς και είναι πλέον ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του έβδομου τίτλου του. Τα προβλήματα με τα ελαστικά κράτησαν τον teammate του στη Mercedes, ValtteriBottas, εκτός βαθμών. Έτσι ο Φινλανδός έχασε έδαφος, είναι πλέον 30 πόντους πίσω από τον Lewis.

Πιο πίσω, η μάχη του midfield είναι πιο έντονη από ποτέ, καθώς σε αυτή είναι πλέον και η Ferrari. Έτσι, για τις θέσεις από την τέταρτη και πίσω, γίνεται πραγματικά χαμός! Εκεί ίσως υπάρξει κάποιο αγωνιστικό ενδιαφέρον!

 

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Παρασκευή (ΕΡΤ SportsHD, CosmoteSport 5 HD)

Ελεύθερες Δοκιμές 1: 12:50-14:35

Ελεύθερες Δοκιμές 2: 16:50-18:35

 

Σάββατο(ΕΡΤ SportsHD, CosmoteSport 5 HD)

Ελεύθερες Δοκιμές 3: 12:50-14:05

Κατατακτήριες: 15:50-17:20

 

Κυριακή (ΕΡΤ SportsHD, CosmoteSport 5 HD)

Αγώνας: 16:10