fbpx

Έτσι θα γιορτάσεις με τους φίλους ή την οικογένεια χωρίς να σπάσεις την καραντίνα

Έτσι θα γιορτάσεις με τους φίλους ή την οικογένεια χωρίς να σπάσεις την καραντίνα

Αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό και δύσκολο. Καλούμαστε να μείνουμε σπίτι μας, είτε μόνοι, είτε με το στενό οικογενειακό μας περιβάλλον και αυτό είναι πραγματικά επώδυνο ειδικά για τους εργένηδες ή εκείνους που ζούνε μόνοι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 16 tips για να βελτιώσεις τη μαγειρική σου σε επίπεδο…. μικρού σεφ!

 

Είναι όμως σημαντικό να πειθαρχήσουμε αν θέλουμε στις 27 Απριλίου να είμαστε χωρίς ιό και βγούμε από τα σπίτια μας. Πως λοιπόν μπορείς να μην σπάσεις την καραντίνα αλλά να έχεις και τα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Ο τρόπος είναι ένας και λέγεται τεχνολογία.

Είτε έχεις σταθερό υπολογιστή, είτε λαπτοπ, είτε ακόμα και το κινητό σου (αρκεί να είναι smartphone) μπορείς μέσω ομαδικής συνομιλίας μέσω βιντεοκλήσης, να φέρεις έστω απομακρυσμένα τους δικούς σου αγαπημένους σου στο σπίτι και να πας και εσύ νοητά στο δικό τους.

Μπορείς να κάνεις ομαδική συνομιλία μέσω βιντεοκλήσης με πολλές πλατφόρμες η πιο διαδεδομένη και η πιο παλιά είναι το Skype που δίνει αυτή τη δυνατότητα.

 

 

Η ομαδική συνομιλία μέσω βιντεοκλήσης διευκολύνει τη συνάντηση και συνεργασία με έως και 50 άτομα ταυτόχρονα. Με την ομαδική κοινή χρήση οθόνης, μπορείτε να παρουσιάσετε διαφάνειες του PowerPoint, εγγραφές βίντεο και πολλά άλλα σε ολόκληρη την ομάδα σας. Οι συνάδελφοι που εργάζονται από απόσταση μπορούν να δουλέψουν πιο αποδοτικά και η εκμάθηση από απόσταση είναι πλέον εφικτή για σπουδαστές σε όλο τον κόσμο. Η ανάθεση έργων και η συζήτηση για τις προθεσμίες γίνονται ταχύτερα και πιο παραγωγικά με συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο, μέσω της ομαδικής βιντεοκλήσης του Skype.

Αυτή τη δυνατότητα τη δίνει και το νέο Facebook μέσω της αναβαθμισμένης εφαρμογής Messenger.