fbpx

Αυτά είναι τα 6 πράματα που μπλοκάρουν τον οργασμό της γυναίκας… όσο και αν …παιδεύεσαι!

Αυτά είναι τα 6 πράματα που μπλοκάρουν τον οργασμό της γυναίκας… όσο και αν …παιδεύεσαι!

Το ζητούμενο στο σεξ είναι να καταφέρεις να κάνεις τη γυναίκα να νιώσει οργασμό κάτι που δεν είναι και πολύ εύκολο όπως πολλοί λανθασμένα νομίζουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα σημεία του σώματος της για να την κάνεις να …σπαρταράει από ηδονή!

 

Οι γυναίκες είναι ευαίσθητα και συνάμα σκληρά πλάσματα ενώ η ψυχολογία τους είναι εύθραυστη κάτι που σημαίνει ότι την ώρα που κάνει σεξ μαζί σου μπορεί να σκέφτεται άλλα και τα άλλα είναι πολλά …άλλα πράματα που μπορεί να την επηρεάσουν και να μη φτάσει ποτέ στον οργασμό όσο και αν εσύ πασχίζεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Δες λοιπόν ποια πράματα επηρεάσουν τη γυναίκα ώστε να μην έχει οργασμό και κανόνισε την τακτική σου για αν τη χαλαρώσεις πριν πέσετε στο κρεβάτι ή όπου αλλού το κάνετε:

 

  1. Υπερβολικό άγχος και αυτοκριτική

Οι σεξολόγοι επισημαίνουν ότι είναι προτιμότερο οι γυναίκες να εκφράζουν τα συναισθήματα τους από το να κάνουν συνεχώς κριτική στον εαυτό τους για το τι δεν έκαναν ενδεχομένως σωστά. Μάλιστα πολλές φορές δεν σταματούν να προσποιούνται οργασμό  να κάνουν αγχώδεις αρνητικές σκέψεις και να παίρνουν στα σοβαρά το κάθε τι που συμβαίνει στο κρεβάτι την ώρα του σεξ.

 

 

  1. Προσποιούνται τον οργασμό

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες πολλές φορές δεν διστάζουν να προσποιούνται οργασμό αν και τις περισσότερες φορές ο σύντροφος τους το καταλαβαίνει.

 

  1. Διστάζουν να παραδεχτούν τις φαντασιώσεις τους

Δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι μια ερωτική φαντασίωση είναι πρόστυχη ή ανήθικη. Οι σεξολόγοι προτρέπουν τις γυναίκες να μιλούν ανοιχτά για τις ερωτικές τους επιθυμίες να τις επικοινωνούν στον σύντροφό τους και να επιδιώκουν να τις κάνουν πράξη.

 

 

  1. Δεν… αγγίζουν το σώμα τους

Σε αντίθεση με τους άντρες που διατηρούν άψογη… σχέση με το σώμα τους και αυνανίζονται κατ’ επιλογή χωρίς μεγάλες αναστολές οι γυναίκες δεν είναι τόσο συμφιλιωμένες με το κορμί τους. Χαλαρώστε και αγγίξτε το σώμα σας (αυνανισμός) όποτε αισθάνεστε ότι έχετε τη διάθεση, χωρίς δεύτερες, ενοχικές σκέψεις.

 

  1. Σκέφτονται πολύ

Μην ξυπνήσουν τα παιδιά. Τα φώτα πρέπει να σβήσουν. Δεν πρόλαβα να κάνω ντους. Μήπως φαίνεται πρησμένη η κοιλιά μου; Οι γυναίκες φαίνεται ότι ανησυχούν για τα πάντα και φαίνεται να προβληματίζονται με καθετί την πιο… ακατάλληλη στιγμή.

 

  1. Ενδίδουν χωρίς να το θέλουν πραγματικά

Τις περισσότερες φορές η γυναίκα αν δεν έχει διάθεση για ερωτική επαφή καλό είναι απλά να σου το πει …αλλά σιγά μη στο πεί…