fbpx

Το πιο θεϊκό σεξ θέλει και το ανάλογο …ζέσταμα! Δες πως θα της το κάνεις

Το πιο θεϊκό σεξ θέλει και το ανάλογο …ζέσταμα! Δες πως θα της το κάνεις

Σεξ χωρίς προκαταρκτικά είναι μισό σεξ και δεν αναφέρομαι στη φάση που δε βαστιέσαι από τον πόθο και την πιάνεις την άλλη την κολλάς στον τοίχο και γίνεται χαμός, αλλά στη φάση που είσαι αραχτός στο κρεβάτι σου με τα καθαρά σου σεντονάκια και την έχεις απέναντι να σε κοιτάζει με προσμονή περιμένοντας να κηρύξεις την έναρξη των εργασιών.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα καταφέρεις να την ερεθίσεις και να την …εκτινάξεις στα …ουράνια!!!

 

Κακά τα ψέματα και ανατομικά να το πάρεις το πράγμα, οι γυναίκες θέλουν το χρόνο τους για να φτάσουν σε mood και κυρίως για να ολοκληρώσουν. Πώς εσύ βλέπεις τη Sara Sampaio με μαγιό και αμέσως αισθάνεσαι ανεβασμένος; Καμία σχέση!  Οπότε, θα πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου, ότι αν δεν χύσεις ιδρώτα, credits δεν θα λάβεις.

Καλά είναι τα προκαταρκτικά, αλλά γίνονται ακόμα καλύτερα όταν αφήνουν και τα δύο μέρη ικανοποιημένα. Δες τι παίζει λοιπόν:

 

Όταν βαριέσαι πολύ

Έλα, να πούμε την αλήθεια. Πολλές φορές τα βαριέσαι. Και φαίνεται ότι τα βαριέσαι, οπότε σκέφτεσαι να «κόψεις δρόμο». Από την άλλη να ξέρεις ότι καμιά γυναίκα δεν θέλει την ξεπέτα, φάση δηλαδή «περάστε, σκουπίστε, τελιεώσατε, α! Τι μας λες; Είσαι και εσύ εδώ;». Γενικά η ξεπέτα για μας είναι κάτι αρνητικό οπότε βγάλε την από το μυαλό σου και πορεύσου με άλλες σταθερές.

 

 

Δεν επικοινωνούμε

Αν δεν υπάρχει επικοινωνία στο σεξ εκείνη κάπως θα κομπλάρει. Μπορεί εσύ να έχεις πιο αναπτυγμένα τα ένστικτά σου, εκείνες θέλουν τη στιγμή ακριβώς που θα τις κάνεις το πιο πρόστυχο πράγμα στον κόσμο να νιώσουν ότι είναι οι απόλυτες θεές σου. Για παράδειγμα: Κάνεις στοματικό και παράλληλα χαϊδεύεις το στήθος. Τσουπ, τρυφερότητα από κει που δεν το περιμένεις, και χωρίς να πιεστείς καθόλου. Εντάξει στήθος πιάνεις, δεν σου είναι και πλάκωμα.

 

 

Δεν τις …παίζεις στα δάχτυλα

Ωραία έχεις πέος. Δυστυχώς όμως δεν είναι αρκετό. Αυτό δεν χρειάζεται να σε γεμίζει άγχος, αντίθετα πρέπει να νιώθεις χαρά για το πόσο πολύ θέλουν να απολαύσουν το σώμα σου και με πόσους πολλούς τρόπους μπορείς να τις προσφέρεις χαρά. Η φύση σου έχει δώσει χέρια και πιο συγκεκριμένα δάχτυλα. Ο συνδυασμός πέους και δαχτύλων μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Δεν είναι μόνο το στοματικό

Μερικές φορές ξεχνάς. Ξεχνάς όλα αυτά τα μικρά πραγματάκια που ίσως δεις σε ταινία και τα οποία θα χαρακτηρίσεις γλυκανάλατα. Ένα άγγιγμα, ένα φιλί σε σημείο εκτός των χειλιών -όχι μέτωπο, αφτί ή λαιμό- και όλα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους. Ακόμα κι αν είσαι έξω, δε σε εμποδίζει κανείς να την ερεθίσεις όσο ακόμα τρώει το φιλέτο της -αν τρώει σαλάτα τα πράγματα είναι σκούρα -γενικά, όχι μόνο στο σεξ.