fbpx

Η απίθανη ζωή του Mario Rodriguez Jr θυμίζει ταινία

Η απίθανη ζωή του Mario Rodriguez Jr θυμίζει ταινία

Η ιστορία του Mario Rodriguez Jr θυμίζει λίγο κινηματογραφική ταινία όταν από υποδοχή σε ένα από τα καλύτερα κλάμπ της πανάκριβης Orange County της Καλιφόρνια βρέθηκε top model στον λαμπερό κόσμο της μόδας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του αθλητή και μοντέλου Jeff Seid

 

Η ζωή του Mario άλλαξε πολλές φορές και σε μικρή ηλικία, μόλις 23 χρόνων, όταν ανακάλυψε ότι ήταν πατέρας.

 

 

Αλλά ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή. Mario Rodriguez Jr. γεννήθηκε στο Montclair της Καλιφόρνιας και μεγάλωσε στο Pomona της αμερικάνικης πολιτείας. Ο πατέρας του από το Πουέρτο Ρίκο και η μητέρα του Μεξικανοαμερικάνα μεγάλωσαν τον νεαρό Mario με ταπεινές αρχές μέσα σε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Από τότε ο Mario έμαθε να σέβεται την οικογένεια.

 

 

Ο Mario από μικρός έδειχνε ότι θα γίνει ξεχωριστός αθλητής και έγινε. Νέος έγινε επαγγελματίας παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου προοιωνίζοντας μια εκπληκτική καριέρα.

 

 

Ωστόσο σε ηλικία 23 χρόνων έγινε αναπάντεχα πατέρας. Ήταν τότε που δεν δίστασε να αφήσει την αθλητική του καριέρα και να εργαστεί σε δουλειά με πλήρες ωράριο ώστε να μπορέσει να φροντίσει την οικογένεια του και τον μικρό Jayson.

 

 

Λίγο αργότερα από τη γέννηση του μικρού του ο Mario μετακόμισε στο Orange County της Καλιφόρνια όπου ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ το Heat Ultra Lounge ως υποδοχή και δημόσιες σχέσεις.

 

 

Δούλεψε αρκετά χρόνια στη νύκτα μέχρι που αποφάσισε να κάνει λογαριασμό στο Instgram.

Ήταν τότε που τον ανακάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Michael Costello.

 

 

Το 2013 ο Mario έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη πασαρέλα και από τότε η ζωή του άλλαξε με αποκορύφωμα μια φωτογράφιση για τους LA Times που το άνοιξε τον δρόμο για ακόμα περισσότερες δουλειές και έφερε την καθιέρωση του στον χώρο του modeling.

 

 

Κύρια αιτία τα σμιλεμένα χαρακτηριστικά του προσώπου και του σώματος του που οι φωτογράφοι αναζητούν σε ένα αντρικό μοντέλο.

Το 2016 ο Mario πήρε ένα μικρό χαρακτηριστικό στο Boo!

 

 

Δες τον λογαριασμό του στο Instagram